facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Väddö Golf

Väddö Golf

About

Officiella Facebook sidan för Väddö Golf och Väddö GK.

Address: Väddö Golf, 764 21 Väddö, Stockholms Län, Sweden
Phone: 0176-50843
City: Väddö
Zip Code: 764 21


Similar places near
Väddö Golfklubb Väddö Golfklubb 113 meter Kort men svårspelad bana, särkilt andra nio! Överlag väldigt mysig och utmanande bana...
VÄDDÖ IF VÄDDÖ IF 2 km Idrottshall, grus- gräsplan, festplats (ute), tennis- (hard court) boule- och beachvo...
Reviews
Kort men svårspelad bana, särkilt andra nio! Överlag väldigt mysig och utmanande bana. Finns dock förbättringspotential på gräset. På vissa ställen på Green var det bara sand.
Svårspelad och lång bana.
Städdag samlat ris sol fint väder sen kaffe o korv
Trevlig bana men lite trista öppettider. Väldigt billigt men banan och greenerna var torra och sandiga. Men det blir garanterat ett besök igen.
Min kandidat till Sveriges sämsta golfbana. Då borde jag ändå vara partisk, eftersom det var min hemmabana i säkert 15 år. Men har gått från att vara mysig och välskött till misskött och döende. Bättre att chippa och putta hemma i trädgården.
Var här och åt lunch då vi just köpt sommarhus nära och tycker det är en toppentrevlig restaurang. Vi åt en väldigt god och fräsch och vällagad paj. Personal vänlig och charmig. Vi kommer tillbaka definitivt!
Trevligt område vid klubbhuset. Gillar uppläggen på hålen men på första nio så är gräskvaliten riktigt dålig och finns till och med en tee av konstgräs. Dom flesta andra tees är bara sand. Och så finns det ett hål dör det hela tiden ska bli träffas av en slice från rangen. Andra nio är betydligt bättre och roligare med mycket bättre gräs.
Trevliga hål, varierande. Hoppas att de vattnar på så greenerna blir bättre.
Katastrof. Bränd och stenhård fairway. Dåligt skick på green och bunker. Synd med tanke på banans fina läge vid vattnet.
Trevlig, välskött golfklubb. Bra, litet trixig bana. Fin restaurang med trevlig personal och faktiskt fullständiga rättigheter! Mycket nöjd, ett besök rekommenderas varmt!
Comment on this business

to add Väddö Golf map to your website;