facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Väddö Vårdcentral

Address: 760 40 Väddö, Stockholms Län, Sweden
Phone: 0176328410
City: Väddö
Zip Code: 760 40



related searches: Tiohundra vårdcentral, Vaccinering Norrtälje, Norrtälje sjukhus corona, Tiohundra vaccination, Covid vaccination Hallstavik, 1177 Norrtälje, Öppen vaccination, Vaccination i elmsta
Reviews
Världens bästa Vårdcentral Efter en incident där jag behövde hjälp av läkare och vidare till Karolinska för specialisthjälp ställd dr Jermilla Zettergren med personal upp otroligt kraftfullt och det var inte lätt! Bara att få tag i läkare och taxi tog ett par timmar, själv höll jag på att ge upp men dom sa - ta det lugnt vi jobbar på, och det gjorde de verkligen! Jag är helt överväldigad av den hjälp jag fick av vår Vårdcentralen
Mycket dåligt att komma ikontakt per telefon men när man väl är där är alla trevliga. Träffade idag en mycket kunnig ödmjuk sköterska som la om mitt sår och en läkare som tog väl hand om mig är tacksam över deras hjälp.
Att försöka prata med läkaren var lika givande som att snacka med en vägg. Remiss skulle skickas vidare men avslogs då den skickades till ett ställe specialiserat för barn. Oklart om det berodde på bristande svenskkunskaper eller kompetens. Rekommenderar inte.
Urdåligt för att gå på väddö vårdcentral måste du veta vad du är för sjuk dom har aldrig gjort en grundlig undersökning eller ställt en trovärdig diagnos olika läkare
Dåligt bemötande av läkare och receptionen då man kommer med människor som flytt kriget och behöver hjälp! Fruktansvärt hur man blir bemött i ett nytt land när man flytt från krig med barn som har funktionsnedsättning- skärp ER!
Dåliga på provtagning av svårstuckna. Otroligt trevlig personal. Känner mig väl omhändertagen. Relevanta frågor och ingen pardon. Fick bara ställa mig på vågen. Tack!
Toppen! Sköterskorna vänliga och trevliga. Och dr Kristina Allerstrand är bara fantastisk! Kunnig, lysnnar, ger klara besked, ger sig tid.
Det är så gott som omöjligt att komma fram per telefon!
Mkt bra och trevlig personal.
Översatt av Google Ganska litet ställe, men jag antar att det räcker för en så liten stad. Inga specialistläkare. Original Pretty small place, but I guess it's enough for such a small city. No specialist doctors.
Comment on this business

Directions to Väddö Vårdcentral with public transportation


Älmsta busstation 90 meters
636
637
643
Alphyddan 110 meters
643
Älmsta skola 210 meters
636
637
643

to add Väddö Vårdcentral map to your website;