facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for V.E.S.P.A

V.E.S.P.A
Address: Falsterbovägen 66, 236 51 Höllviken
Phone: +4640450845
City: Höllviken
Zip Code: 236 51



related searches:
Reviews
Goda pizzor och enkelt att beställa och betala hämtamat via hemsidan. Synd att de missar ens beställning så man ändå får vänta när man kommer för att hämta beställd mat.
Kanonläge i Höllviken och goda pizzor. Men, servicen är helt kass. Allt från att få bord till att beställa, leverans av mat utan bestick, varma drycker som skall vara kalla, cava utan bubblor till beställningar som aldrig kommer, kommer 2 ggr och fel på nota. Irish Coffee på bourbon med bara socker. Personalen sitter och äter vid bardisken med högerhanden när de stämplar ut notor med vänsterhanden... Välj avhämtning!!
Väldigt dålig service vid vårt besök. Nya menyn med Grande konceptet är mer varierad men mindre prisvärd, blev inte särskilt imponerad av maten heller. De tidigare goda pizzorna är mer eller mindre borta och de som är kvar har fått en rejäl prishöjning.
Helt förvirrat. Trots att man beställt via internet så är inget klart och de har ingen aning om beställningen. Kan vara bokningen online som spökar för vespa. Personalen gör dock sitt bästa men det är en pizza och det ska inte ta 40min+
Mja, såg bättre ut på pappret. Åt en 165:- kronorspasta, hade velat ha nåt extra i pastaväg för den pengen, men tämligen smaklös. Lite rörigt då en av oss var glutenintollerant. Sen glömdes vår desserbeställning. Plus för gott kaffe.
Beskriver restaurangen med fyra bokstäver -KAOS Alla kypare verkade förvirrade och såg stressade ut. Kyparen vi beställde av lyssnade inte och kollade bort när vi beställde, verkade distraherad, kollade på andra bord. Fick känslan direkt att han inte fick med något. - Vi väntade ca 30minuter Maten kom ut, men ingen av kyparna visste att det var till vårt bord, så maten gick in igen. Jag säger till på skarpen till en annan kypare att det måste blivit något fel, hon går in och kollar och säger att det blivit fel och dom gör nya rätter till ossFINE BY ME. Sen kommer den första kyparen ut med rätterna som kom ut för ca. 45minuter sen? ISKALLA. JAG LACKADE UR. Sen gick vi. Det va dock inte bara vi utan ca 5 sällskap till som klagade och allt blev fel. Se över era anställda. Men som någon har skrivit...ring och beställ hämtmat..KOLLA DOCK I PÅSEN, ca 70% att det blir fel ;
Tidigare god botten, fina råvaror Bra bemötande o fin service Nu verkligen dåligt. Seg tjock botten, inga bra råvaror, dyrt Ringde dit för samtal, dåligt bemött Nya recept, ny regim Jättedåligt
Vi har varit här tre gånger sedan de startade. Inget har förändrats. Lika tråkig sallad, pizza med för lite smaker. Ostädat ute. Vi kommer inte tillbaka trots bra läge.
Beställde pizza på telefon. Fick 15 minuter. Efter 15 minuter ingen pizza, 30 minuter ingen pizza,45 minuter gick serveringspersonalen ut och tog en pizza och packade in den till mig. Njaa bedöm själv omdöme.
Dålig service, fick bord och meny men ingen kom och tog beställning, gick efter 30 minuter till annan restaurang
Comment on this business

to add V.E.S.P.A map to your website;