facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Väla Kursgård

Väla Kursgård
Address: Väla Kursgård, 523 99 Hökerum, 523 99 Hökerum
Phone: 033-291919
City: Hökerum
Zip Code: 523 99



related searches: Väla kursgård hökerum age, 3 kamp Borås, 5-kamp Borås, Vålågården
Similar places near
Lättorp stuguthyrning Lättorp stuguthyrning 2 km Mysig stuga för 4 personer belägen i lantlig miljö. Stugan består av ett vardagsrum, ...
HeptaWheels HeptaWheels 9 km HeptaWheels - glasfiberhjulet för framtiden. Finns i tio olika färger.
Mastdunga Hund & Fritid Mastdunga Hund & Fritid 11 km Hundkurser och privatträningar. Viltspår, även prov. Försäljning av hundtillbehör....
Reviews
Härliga marker, trevlig service!
Helt fantastiskt ställe. Vacker plats, välordnat, roliga aktiviteter, underbar personal. Personalen var väldigt pedagogiska och med ett stort tålamod med energiska sjätteklassare. Jag rekommenderar alla att besöka Väla, skolklasser, arbetsplatser, barnkalaset, kompisgäng mm. Stort tack för en minnesvärd dag!
Ett cykelgäng på 17 personer stortrivdes på Väla, som hade allt vi behövde för ett dygn: Trevligt bemötande, stillhet, god mat, möjlighet till bad i sjön nedanför, och asfalterad banvall att cykla på. Vackert kulturlandskap mellan Hökerum och Nitta på lågt trafikerad väg ger en runda på ca 3 mil. Målningarna i Södra Vings kyrka och Stormansgården Vädersholm ruin är sevärda under turen.
Värdparet var välkomnande och jättetrevliga! Skulle absolut åka hit igen! Finns mycket aktiviteter både på och utanför gården. Vi hade en kanonvecka!
Var med på Flattemästerskapen med enormt mycket personer som givetvis är 100 ggr fler än vid normala evenemang. Toaletter etc räckte inte riktigt till.
Undvik till varje pris, geggigt och sjukt mycket mygg
Mysig nära naturen fina ägare . Har fin naturRum: 5/5
Mysigt beläget vid sjön. Stora gräsytor runtomkring. Lite lägergårdskänsla.
Bra lokaler. Personal i världsklass. Ligger lite off men är mysigt.
En trivsam möteslokal på landet. Var där i möte med Jägarförbundet
Comment on this business

to add Väla Kursgård map to your website;