facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Vällingby bibliotek

Vällingby bibliotek

About

Vi är en del av Stockholms stadsbibliotek.

Story

Vällingby bibliotek är beläget i ett eget hus ovanför kulturlokalen Trappan i Vällingby centrum. Vällingby bibliotek invigdes 1956 och är ritat av arkitekterna Sven Backström och Leif Reinius.

Kontakta biblioteket för information om bland annat hissar, dörröppnare, hörselslinga, hinder och toaletter.

Vi är en del av Stockholms stadsbibliotek.

Vad gäller på Stockholms stadsbiblioteks Facebooksidor?

Vi uppmuntrar till dialog. Kommentera gärna våra inlägg och gör egna. Vi svarar på frågor och kommentarer under respektive biblioteks öppettider.

Det som skrivs på Stockholms stadsbiblioteks Facebooksidor kan bli allmän handling. Lämna aldrig ut personlig information som personnummer eller bibliotekskortsnummer. Ring eller besök istället biblioteket eller kontakta Kundtjänst på telefon 08-508 30 900 eller mejla [email protected].

Håll god ton och visa respekt gentemot andra. Vi raderar inget av det som skrivs, med undantag för innehåll som:

- bryter mot svensk lag eller mot Facebooks regler.
- innehåller känsliga personuppgifter eller är stötande, uppviglande eller kränker den personliga integriteten.
- saknar relevans för ämnet.
- är spam eller ren reklam från annan organisation än Stockholms stadsbibliotek.
- kommer från en uppenbart falsk avsändare.

Om du ser något som bryter mot dessa regler får du gärna kontakta oss, eller anmäla det med hjälp av Facebooks egna funktioner.

Address: Vittangigatan 24, 162 61 Vällingby
Phone: +46850830661
City: Vällingby
Zip Code: 162 61


Opening Hours

Monday: 10:00 - 19:00
Tuesday: 12:00 - 19:00
Wednesday: 10:00 - 19:00
Thursday: 10:00 - 19:00
Friday: 10:00 - 18:00
Saturday: 12:00 - 16:00
Sunday: 12:00 - 16:00


related searches: Stockholm bibliotek, Läxhjälp Vällingby bibliotek, Farsta bibliotek, Rinkeby bibliotek, Bibliotek Stockholm öppettider, Kulturhuset bibliotek, Kista bibliotek, Bibliotek Sweden
Reviews
Känns ganska trivsamt. Inte så mycket folk där, vilket gör det lugnare.
Det sägt att det är öppet på Söndagar men sen när jag åker ditt så är det stängt. Fixa era öppettider, detta kan leda att man får böter för att ha lånat en bok och ska lämnas på en söndag.
Tycker personalen är otrevliga. Skulle skriva ut i färg fick i svartvitt och fick betala för det. Personalen var inte hjälpsamma alls. Dels det är de otrevliga mot sina kunder de sa till en kille som var framför mig i kön ”gå bara” aggressiv personal
Tyvärr finns oansvariga personalen på detta bibliotek som inte kan ta hand om en vanlig affisch. Först fick de affischen sen efter två dagar kastat dem den ut utan att meddela. När man klagar på dem svarar personalen på ett oartigt och oansvarigt sätt att de inte accepterar någon affisch fast de var tvungen att säga det i första hand. Dessutom hade de inte rätt att kasta ut affischen utan att meddela i förväg vis ett mejl med tanken att de hade mina uppgifter. När människor lämnar en bok bara en dag sen kommer dem att botas, undrar i det här fallet hur oansvariga personalen ska botas?
Fint bibliotek, i klassisk arkitektur från 50 talet.
Barndomens bibliotek ser exakt likadant ut än idag. Nostalgi. Även om personalen har bytts ut så var även de nya hjälpsamma.
Värdelöst internet/nätverk. Inget gratis Wifi och ingen räckvidd för mobildata, vilket gör det omöjligt att eftersöka information eller studera där. Har sett McDonalds med bättre internetuppkoppling. Synd på ett i övrigt mysigt bibliotek. Varning till er studenter som söker er hit för att studera i en lugn och bra miljö.
Personer som pratar högt och i telefon och personal som gör ingenting åt saken som att man glömmer bort vart man jobbar. Utskrift maskin fel placerad i mitten av lokal, störande för alla som läser.
En besökande man började skrika och bete sig aggressivt mot mig, men ingen i personalen gjorde något för att hjälpa mig. Mycket obehagligt! Snälla justera era riktlinjer för personalen :
Som frekvent bokläsare upplever jag att begreppet tystnad har ingen dignitet eller betydelse här ute i orten stök och stoj och diverse småprat man gör klokast i att låna hem boken för det ändamålet isf. Man kan använda datorer i max 30 minuter i taget för övrigt och man går trappan upp från centrum så gäller det att hålla i sig för trappan de båda trapporna som leder ner till centrum är inte underhållna dvs det är is och snö på trappstegen att tänka på om man inte behöver en akut sjukskrivning förstås.
Comment on this business

Directions to Vällingby bibliotek with public transportation


Vällingby 60 meters
115
118
158
179
199
518
541
543
Vällingby 60 meters
Vällingby 70 meters
115
Vällingby 80 meters
116
118
158
179
198
199
518
541
543
909
Vällingby 80 meters
17
18
19

to add Vällingby bibliotek map to your website;