facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Vällingby Centrum

Vällingby Centrum

About

Vällingby Centrum är inget vanligt köpcentrum. Vi har flest butiker i västerort och är en plats där människor möts, har roligt och skapar minnen. Vi ses!

Story

Vällingby C är inget vanligt köpcentrum. Här handlar du i en trevlig stadsmiljö, med öppna gator och torg. Vällingby C är mer än bara shopping – det är en plats där människor möts, har det roligt och skapar minnen. Vi har flest butiker i västerort och ett brett utbud av nöje, service, mat och kultur. Vi är helt enkelt hjärtat i Västerort.

1950-talet möter 2000-talet
Redan när Vällingby byggdes på 50-talet var det unikt. De senaste åren har en stor om- och tillbyggnad nästan fördubblat centrumets storlek. Resultatet har blivit en upprustad stadskärna där den berömda 1950-talsmiljön bevarats, samtidigt som ny modern arkitektur tillkommit.

Vi ses!

Address: Vällingby Centrum, 16212 Vällingby
City: Vällingby
Zip Code: 16212


Opening Hours

Monday: 10:00 - 20:00
Tuesday: 10:00 - 20:00
Wednesday: 10:00 - 20:00
Thursday: 10:00 - 20:00
Friday: 10:00 - 20:00
Saturday: 10:00 - 18:00
Sunday: 11:00 - 18:00


related searches: vällingby centrum öppettider, vällingby population, vällingby centrum restauranger, vällingby stockholm, vällingby kommun, vällingby station, vällingby nyheter, vällingby centrum parkering
Similar places near
Vällingby Vällingby 68 meter Vällingby is a suburban district in Västerort in the western part of Stockholm Munici...
Vällingby Parkstad Vällingby Parkstad 1 km Inga problem med paket än så länge! Kul att det finns indisk mat också. Testat både i...
Reviews
Perfekt centrum som har allt, torghandel, trevligt tog, tak över gångarna, många bra affärer och restauranger bio, mataffär - Coop, Hemköp, Lidl, Matvärlden. Jysk, Ö&B, skobutiker, MQ, HM ,HM home, Åhlens, Carlings, Twillfit, Cubus, Bikbok, Tiger, Lagerhouse, läkarmissionen, olika fik, caféer, Kicks, Systembolagetmfl
Ett köpcentrum som i början på 50-talet var mittpunkt för en revolutionerande stadsbyggnadstanke: ABC-staden, för att folk skulle kunna Arbeta och Bo i och kring ett Centrum. Till skillnad mot andra köpcentrum har detta inte överdäckats fullständigt, utan fått behålla mycket av sin karaktär med öppna butiksgator men erbjuder även gallerior för den som vill spatsera vintertid. Extra plus för generösa parkeringstider: 4 timmar gratis gör att man både hinner storhandla och få sig en matbit!
Ett bra lättåtkomligt centrum med bra utbud av butiker, både vanliga men även lite mer ovanliga. Saknade egentligen bara en Icabutik. Mycket bra matmöjligheter för de som vill äta. Skönt att stor del av centrum är övertäckt med tak så spelar vädret inte så stor roll.
En plats som känns som en av Stockholms hemligheter. Här finns mer ön cad man förväntar sig när det kommer till mat, kultur och shopping. Även evenemang hålls flera gånger per år, som t.ex. större marknader. Bor inte här men åker hit titt som tätt pga hur bra Vällingby Centrum är.
Bra centrum i original 50-tal stil! De viktigaste butikěrna du behöver så som Åhléns, hemköp och Lindex. Hör finns också anrika konditoriet Pallas och den modena gallerian K-fem med sushi bar och det exklusiva klädesaffären Jonsered bara för att nämna något. I centrumet hittar du även en filmstad helt i sitt orginaluppförande med fem bio salonger. Att stadsmissionen ligger här bör också nämnas här kan du köpa allt möjligt begagnat till en billig penning och i bra skick och har du tur hittar du fina märken!Vill nämna pärlan i all mishnash Rebel kitchen som är unik för hela Stockholm driven av den kända krögaren Erik Här komponerar du din egen poke bowl. Det nyaste tillskottet i centrumet är en japansk ramen restaurang, värt ett besök!
Inte något att turista till men fyller sin funktion, p garagen finns det nästan alltid plats i o d gratis
Det lyser 50/60-talsstil över Vällingby centrum. Det har dock vuxit ordentligt sen jag senast var här i början av 70-talet. Då besökte jag Vällingby ett flertal gånger. Jag kunde se att biografen fortfarande var kvar och den är väl snart en av de få saker som finns kvar från förr.
Det finns flera olika affärer, apotek, läkare, bussar, matställen, stor djurbutik och gott om p-platser plus handikapp-platser inom rimligt avstånd. Det är bra men jag känner mig inte hemma här alls då jag inte bor här så jag ger 3 stjärnor. Jag brukar besöka läkarhuset här ibland för röntgen och även för min behandling mot migrän. De är mycket bra!
Jag vet inte vad man ska säga, det är ett mixat innomhus-/utomhuscentrum, jag såg inte till någon av dom stora elektronik-kedjorna där, men i övrigt fanns det mesta, en hög med restauranger, klädbutiker, några stora matbutiker, biograf, T-bana, bussterminal, en hel del annat, så inte alls illa.
Man slipper trängsel och köer. Att få shoppa i lugn och ro!
Comment on this business

to add Vällingby Centrum map to your website;