facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Vällingby sim- och idrottshall

Vällingby sim- och idrottshall
Address: Bräckegatan 5 , Vällingby 162 61, AB, SE
Phone: +46 8 508 418 20
City: Vällingby
Zip Code: 162 61


Opening Hours

Monday: 06:30-21:00
Tuesday: 06:30-16:30
Wednesday: 06:30-21:00
Thursday: 06:30-16:30
Friday: 13:00-16:30
Saturday: 10:00-16:00
Sunday: 10:00-16:00


related searches: Stockholm stad träningskort, Eriksdalsbadet, Boka idrottshall Stockholm, Husbybadet, Tensta simhall, Simhall Stockholm, GIH-badet, Motionera Stockholm
Reviews
Det finns personal som är engagerade men det är väldigt få. Smustigt i duschutrymmet, hittade en nål på golvet, hon som spolade av golvet missade en massa hår och plåster. Det luktar illa från toaletterna och har ofta inget papper. sist hade de fyllt på duschkräm i behållarna med satt de fel så gick inte att få ut något. tror inte personalen får någon utförlig utbildning i hur saker ska skötas tyvärr. Bara ung personal jag sett som inte heller bryr sig om reglerna i poolen. barn är ensamma i lilla poolen, barn hänger på skiljebandet mellan lek och motions-sim och simmar in på den delen vi motionärer har att dela på.
Klassisk sim och idrottshall men i brådskande behov av renovering. Hålls igång tack vare gymmet och idrottsföreningar såsom Spårvägen Sim, Ängby Sportklubb och många andra.
Lite föråldrad anläggning men välskött. Dock dålig ventilation i hallarna vid mycket folk.
Var här på bordtennisturnering. Fantastiskt bra ställe för ändamålet, med bra utrymme, bra läktare, ytterligare salar för både tävling och uppvärmning. Här finns även en förhållandevis välsorterad kiosk, som även tillhandahåller mat i fullvärdig gatuköksanda, det vill säga mycket att välja på. Att tänka på, är att man behöver ta av sig skorna i tävlingshallen, så ett par extra inneskor rekommenderas.
Så jäkla skönt ställe ångbastu vanlig bastu 28 gradig pol o varm distans pol
Trevlig anläggning tycker jag! Bra bemötande och rolig arkitektur. Vet att det diskuteras mycket om renoveringsbehov i denna anläggning men gymet tycker jag är helt ok.
Dåligt och otrevligt bemötande i receptionen....ska aldrig besöka platsen eller boka kurs till mina barn där längre. Väldigt åligt kösystem också, rekommenderar inte.
Dåligt bemötande i receptionen, personalen kan inte förklara angående årskortet, okunniga och otrevliga. Jag har kontaktat enhetschef och känns att han inte bryr om någonting. Kommer kontakta Stockholm Stad. Sjuksköterska.
2 bassänger en stor och en liten, sedan en baby avdelning. Om man kan, åk till Åkeshov som är klar mycket fräschare.
Stora baskethallen inomhushall är bra, lite slitigt golv. Finns även läktare och rätt bra omklädningsrum. Lilla hallen har dock lågt tak
Comment on this business

to add Vällingby sim- och idrottshall map to your website;