facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Vänersborgsbostäder

Vänersborgsbostäder

About

En bra bostad är viktig för ett gott liv. AB Vänersborgsbostäder är en trygg och stabil hyresvärd som ägs av Vänersborgs Kommun.

Story

Välkommen till Vänersborgsbostäders Facebooksida!

Sidan vänder sig till våra nuvarande och framtida hyresgäster! Vi är intresserade av era åsikter och ser detta som en trevlig mötesplats att diskutera frågor som rör boendet. Det är även en plats där vi presenterar våra framtidsplaner och visar på fördelar med att vara hyresgäst hos Vänersborgsbostäder.

Vi finns här under våra öppettider, vardagar kl 9.30-16. Specifika frågor om ditt boende, felanmälningar och frågor om lediga lägenheter, kötid osv hänvisar vi till www.vanersborgsbostader.se eller på telefon 0521-260 260. Är du osäker på vem du ska kontakta i ett specifikt ärende kan vi hjälpa till med kontaktuppgifter till rätt medarbetare.

Vi förbehåller oss rätten att radera innehåll om vi bedömer att detta är kränkande eller stötande, marknadsför andras verksamheter, är brottsliga, inte håller sig till ämnet, bryter mot personuppgiftslagen eller liknande. Inte heller svordomar, könsord, ovårdat språkbruk eller angrepp på enskilda individer accepteras. Vi ber dig respektera inlägg och kommentarer som andra gjort.

Den som vid upprepade tillfällen bryter mot denna policy kan stängas av från sidan samt få sina inlägg raderade. Var också uppmärksam på att den informationen du skriver på sidan blir synlig för andra användare. Se även Facebooks generella användarvillkor.

Har du frågor eller vill anmäla något? Kontakta oss via e-post: [email protected]

Address: Vallgatan 13, 462 85 Vänersborg (commune)
Phone: 0521260260
City: Vänersborg
Zip Code: 462 85



related searches:
Similar places near
Munkevik Fastigheter Munkevik Fastigheter 142 meter Munkevik Fastigheter är ett familjeägt fastighetsbolag i Vänersborg. Bolaget äger och...
Västfastigheter Västfastigheter 178 meter Snabba gubbar och gummor lagar allt...
HSM HSM 815 meter HSM Fastighetsbolag AB är ett familjeägt företag.
Restad Gård AB Restad Gård AB 5 km Rolig bana och en fin park, när vi va där va det tomt på folk annars tror jag det är ...
Schenker I Trestads Center Schenker I Trestads Center 6 km Den som har klagomål på postnord har verkligen inte haft med den här firman att göra....
Reviews
Bra bostad bolaget
Fanns inga lediga lägenheter
Trevlig personal och bra parkering
Sämsta hyresvärd.. har bot i min lght i 12 år å inte fått nått nytt. Förra sommaren var dom hos mig å skulle fixa bad rum å kök inget har hänt.
Bra hyresvärd, aningen dyr liksom alla hyresvärdar.
Tack för er professionella hjälp vid vsttenskada.
Vi hyr en fantastisk lägenhet.
<span dir="ltr
Mycket bra hyresvärd! Billiga lägenheter. Fina områden.
Comment on this business

to add Vänersborgsbostäder map to your website;