facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Vänga Kvarncafe'

Vänga Kvarncafe'

About

Vänga Kvarnkafé ligger ca 2 mil norr om Borås intill väg 42 mellan Fristad och Vårgårda.För öppettider och mer information se vår hemsida.



"Vinnare av 3 silver- och 1 bronsmedalj i SM i Mathantverk 2019 Här finner du ett charmigt kvarncafé och surdegsbageri i en unik miljö med natursköna omgivningar.Kvarnen är ett levande arbetlivsmuseum och i bageriet i samma byggnad bakas surdegsbröd, kaffebröd, kakor och annat gott.Caféet erbjuder gott om sittplatser både inom- och utomhus. Här kan du äta en enklare lunch, ta en god fika med lokalproducerat KRAV-kaffe eller köpa med dig något gott hem.Vi jobbar med så mycket ekologiska och lokalproducerade råvaror och produkter som det är möjligt."
Address: Vänga Kvarn, 51392 Fristad
Phone: 033-268143
es.nravkagnav@ofni
City: Fristad
Zip Code: 51392



related searches: vänga kvarn underhållning, vänga kvarn mjöl, vänga kvarn spelmansstämma, vänga kvarn julmarknad, vänga mosse, vänga kvarn cafe, vänga kvarn karta, vänga kvarn hitta
Reviews
Väldigt mysigt i härlig omgivning med porlande bäck och inbäddat i grönska. Dock höll inte bakverk och fika samma nivå då kärleksmumsen var väldigt torra och kaffet genomskinligt. Betyg omgivning: 5 Betyg fika: 2 Betyg total upplevelse: 4
Bra cafe vid en gammal kvarn. Mycket trevlig omgivning där man blir omgiven av porlande vatten och lummiga träd. Goda bakverk och mackor, trevlig personal. Värt ett besök!
Trevligt café som man måste söka upp om man Inter känner till det, vi började bli fika sugna när vi redan åkt igenom Borås, vi googlade upp Vänga Café, inget vi ångrar. Man får åka några Km på småvägar innan man kommer fram till caféet, ligger jätte mysigt. Finns massa platser att sitta inne, men när vi var där var det varmt och soligt så vi satte oss ute och fikade. Gott kaffe och goda Biskvier. Ett härligt stopp på vår resa hem.
Ett riktigt trevligt ställe. Bra café mat. Fin trädgård.
Mysigt ställe att fika på med god mat. Butik med nybakat bröd och lite annat i matväg. Liten hemslöjdsbutik med mycket fina saker
Gillar och beundrar sådana mysiga ställen med en så härlig miljö och med historia.
Höga förväntningar, men blev faktiskt besviken. Inte imponerad, barah av historian kanske. En liten lekplats för barn som håller och spricka/ruttna bort. Området upplevde lite stökigt. Halvtrisst utbud av mat, väldigt mycket surdeg glassen var fryst till "100minus" så man fick hacka ur den.
Väldigt trevligt Café. Fin natur runtomkring. Bakverken var väldigt goda, och priset var överkomligt. Värt att åka en utflykt för.
Här har man kvarn, bageri och café på ett och samma ställe. Väldigt mysig omgivning. Mysig uteservering när det är fint väder. Toalett finns. Bra med parkeringar. Jättemysigt ställe och magiskt goda bullar
Mysigt och goda smörgåsar samt bakverk. Trevlig personal gör det lilla extra! Passa på att köpa mjöl om ni har vägarna förbi.
Comment on this business

Directions to Vänga Kvarncafe' with public transportation


Vänga Skola 240 meters
582
Vänga Kyrka 300 meters
582

to add Vänga Kvarncafe' map to your website;