facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Vänsterpartiet Ulricehamn

About

Vi är en växande rörelse som verkar för ett samhälle för alla och inte bara några få. Ett samhälle som präglas av medmänsklighet, solidaritet och rättvisa.

Story

Vänsterpartiet är ett positivt Parti!
Vi vill ha en god utveckling som ger våra barn en ljus framtid!

Sjukvård
Vi vill att alla ska ha rätt till en god vård. Vård efter behov. Här i Ulricehamn har vi tagit initiativ till en skrivelse riktad till politiker i västra götalands region, för att vårdcentralen i Dalum ska få finnas kvar som en vårdcentral.
Vänsterpartiets politiker i regionen arbetar i samma riktning.
I ett äldreboende i Göteborg arbetar personalen 30 timmar per vecka med full lön. Detta utvärderas som ett forskningsprojekt. Vänsterpartiet har lyckats få detta till stånd.
Utbildning
Vi arbetar för att alla skolor ska vara bra. Alla skolor ska få tillräckligt med resurser för att barn och ungdomar ska garanteras en god bildning och utbildning. Alla skattepengar som är avsatta till skolan och vården ska gå till skolan och vården! Våra skattepengar ska inte gå till privata vinster!
Bostäder
Vänsterpartiet arbetar för att vi ska öka antalet hyresrätter, med låga hyror.
Kommunikationer.
Vänsterpartiet har förslag på att införa gratis kollektivtrafik
Vänsterpartiet vill under kommande mandatperiod satsa statliga medel på att börja införa avgiftsfri kollektivtrafik.
Vi vill göra ett försök med de två länen Uppsala och Örebro med tillsammans över 600 000 invånare. Satsningen beräknas kosta 1,45 miljarder kronor om året.

Detta är några områden som exempel. Vänsterpartiet är ett Parti som arbetar långsiktigt för ett verkligt demokratiskt och rättvist samhälle. Ett samhälle där vi lever i samklang med naturen och där alla får sina behov tillgodosedda.

Address: Nygatan 24, 52334 Ulricehamn
City: Ulricehamn
Zip Code: 52334


Similar places near
Centerpartiet i Ulricehamn Centerpartiet i Ulricehamn 236 meter Här publicerar Centerpartiet i Ulricehamn, vad vi tycker och vad vi gör och när det s...
Comment on this business

to add Vänsterpartiet Ulricehamn map to your website;