facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Vårbergs loppis

Address: Fjärdholmsgränd 4 Bottenvåningen Vårbergs centrum , Skärholmen 127 44, AB, SE
Phone: +46 8 710 00 60
City: Skärholmen
Zip Code: 127 44


Opening Hours

Monday: 11:00-18:00
Tuesday: 11:00-18:00
Wednesday: 11:00-18:00
Thursday: 11:00-18:00
Friday: 11:00-18:00
Saturday: 10:00-16:00
Sunday: 11:00-16:00


related searches: Loppmarknad Stockholm, Vårberg centrum, Loppis kalender 2022, Karlaplan loppis, Hornstulls marknad, Täby loppis
Reviews
En loppmarknad som du kan köpa och sälja saker på. Företag samt privatpersoner. Anpassat: deras hiss är trasig sedan länge. Dock kan finns det nog en ingång från garaget, men det kan vara svårt om du inte är säljare. Den vägen har höga backar och ramper.
Märkte att tappade mina airpods på tåget. Fick hjälp av hitta min iPhone och den visade platsen. Hittade personen som hade mina hörlurar i loppisen. efter ett samtal med sina arab kompisar sa han att han har hittat dom framför sin affär på loppisen. JAG HAR ALDRIG VARIT I VÅRBERG ! Sen Ringde polisen men de gjorde ingenting. Har ni någon stöld vara? Leta efter den själv där och stör inte polisen !
Bra loppis förr i tiden, men på tok för lite folk nuförtiden. Normalt sett är det mkt folk som handlar och förr kunde man tjäna på att sälja där privat....inte nuförtiden.
Bästa, här gör jag alltid superklipp spec verktyg
På 70 tallet besök jag flera marknader i Afrika. Ingen var så trist, smutsigt och fatig utbud som det i Varberg. Konstigt att Hälsovårdsmyndighet tillåter att den är öppen.
Jag åkte in på ICA
Vet inte riktigt vad man ska köpa här, tycker det är mest skräp som säljs. Här finns hyggligt fräsch toa, för 5 kr, samt café.
Mer utländsk marknad är loppmarknad! Till största delen nyvaror. Allt i enorma röriga högar där man bara kan se en bråkdel. Otrevliga säljare! Och vid de bord vi faktiskt hittade något fanns det ingen säljare alls. Gick hem tomhänta!
Mycket märkligt ställe men mycket möjligheter att göra små fynd. Lite svårt att ta sig runt med barnvagn så skippa det. Hissen ner är opålitlig så undvik den om ni kan. Mycket skräp men ibland hittar man en liten guldklimp som kan vara värd att pruta ner.
Ali Babas grotta, där finns det du inte visste du behövde...
Comment on this business

to add Vårbergs loppis map to your website;