facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Vårdcentral Knislinge

Address: Knislinge
City: Knislinge


Similar places near
Knislinge Vårdcentral Knislinge Vårdcentral 9 meter Både jag och min son har riktigt hemska upplevelser av samma kvinnliga yngre läkare s...
Knislinge Vårdcentral Knislinge Vårdcentral 22 meter Både jag och min son har riktigt hemska upplevelser av samma kvinnliga yngre läkare s...
Reviews
Både jag och min son har riktigt hemska upplevelser av samma kvinnliga yngre läkare som saknar empati och förespråkar våld vid undersökning av barn. 0 förståelse för psykisk ohälsa och lyssnade inte alls, fick fråga om hon lyssnade över huvud taget när hon ändrade på vad jag sa. Fick ingen hjälp och rekommenderade mig att byta vårdcentral om jag var missnöjd.
Denna vårdcentral är den sämsta i hela Sverige. När jag ringer, svarar de inte..
Var en bra vårdcentralen innan det byggdes ut. Nu är det inte klokt som läkarna och vissa sköterska behandlar sina klienter. Se till att skärpa er Och bli mänskliga NI är under all kritik.
För lång väntetid till att få besöka sin husläkare. En av läkarna behöver gå kurs i hur man bemöter sina medmänniskor. För övrigt är jag supernöjd med vårdcentralen.
Aldrig blivit så otrevligt bemött som från läkaren jag var hos idag. Jag ville bara ta reda på om jag ärvt någon av mina föräldrars sjukdomar. Och läkaren antydde att jag var paranoid. Ville bara få svar .Det slutade med att jag stormade ut och grät. Jag går aldrig dit igen!
Ringde ombedd av 1177 för att lämna in ett prov, imed jag inte var skriven hos dem så blev jag tillsagd att kontakta vårdcentralen jag var skriven på. När jag förklarade att jag hade svårt att ta mig dit för tillfället så nonchalerade hon mig helt och sa att jag skulle vända mig ditåt. Skall inte klanka på heka vårdcentralen pga en empatilös kär*ing till sköterska men tyvärr är hon ansiktet utåt.
Skulle blivit uppringd 17/6 kl:16:40 .Icke ett ljud.Dålig stil Vårdcentralen i Knislinge.
Tillhör gruppen med de höga betygen. Kanske ett av de bästa i landet. En som tror sig veta.
Suveränt vänliga , hjälpsamma , kompetenta - både läkare och personal !
Lätt komma till
Comment on this business

to add Vårdcentral Knislinge map to your website;