facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Vårdcentral Koppardalen

Vårdcentral Koppardalen

About

Vi har fast anställd personal, distriktsläkare och distriktssköterskor med mångårig erfarenhet inom primärvård. Välkommen till oss!



"Praktikertjänst/ Koppardalens Vårdcentral har fast personal och erbjuder hela primärvårds uppdraget:Distriktssjuksköterskor & sjuksköterskorDistriktsläkare & läkareDistriktssköterskor & SjuksköterskorUndersköterskorMedicinska sekreterareMedicinsk fotvårdsterapeutPsykoterapeut KBT steg 2Vårdsamordnare psykisk hälsaRehabiliteringskoordinatorFysioterapeutArbetsterapeutPsykolog Barn och mödravårdMödravård & barnmorskemottagningBarnavårdscentralKontakta oss i appen Mitt PTJ. Vi besvara inkomna ärenden löpande helgfria vardagar kl 8-15.00.Telefonrådgivning under öppettider alla helgfria vardagar."
Address: Polervägen 8, 77441 Avesta (municipalité)
Phone: 0226489000
City: Avesta
Zip Code: 77441


Similar places near
Sofie's Näringscenter Sofie's Näringscenter 464 meter Personlig träning, kostrådgivning, rehabilitering, massage... Allt för Din hälsa!
Avestahälsan Avestahälsan 613 meter Otrevligt bemötande av receptionist. Svårt att få bra vård pga. att de har för lite p...
Krylbo Vårdcentral Krylbo Vårdcentral 4 km Mycket bra bemötande av " norskan" som ringde upp på avtalad tid när jag ri...
Reviews
Sämsta vård ever! Varit diagnosticerad som asmatiker i 12år, uppger under många år att det inte kan stämma, andnöd trotts medicin, röntgen visar att jag inte har astma, felmedicinerad, här stannar allt, jag har fortfarande andnöd till o från och ingen tar tag i det
Mycket bra vård central men människorna som svara på telefonen är oprofessionell, en gång hon sa ringa till Avestas vårdcentral inte här.
Om ni vill ha hjälp med vård eller sjukskrivning så ta inte koppardalens vårdcentral. Jag rekommenderar inte den här vårdcentralen.
Hemsk vårdcentral, istället för att erbjuda hjälp ifrågasätter de varför man vill ha hjälp.
Lokalerna som är iordninggjorda i gamla industribyggnader är fantastiskt fina och fräscha. Stor parkering precis utanför. Personalen mycket trevliga och verkar kompetenta.
Håller med tidigare recensent. Sjukt otrevlig kille som svarar i telefon på vårdcentralen, vart irriterad och la på direkt i örat även om jag bara ställde en enkel fråga om min vård. Dåligt!!
Så trevlig personal som tar hand om en på ett bra sätt.
Dom har sjukt fina lokaler och viss kunnig personal och läkare. Det stora negativa är att dom inte tar en seriöst i måendet. Gjorde KBT hos dom men fick som svar: du behöver röra på dig mer. Sjukt oproffsigt då mitt problem var större än så! Nu har jag fått rätt hjälp på annat håll men skull INTE rekommendera denna vårdcentral om du behöver KBT/psykolog hjälp.
De gånger jag ringt med ärenden rörande mina föräldrar så har jag blivit bemött på ett mycket respektfullt sätt.
Bästa vårdcentralen som jag har varit på.
Comment on this business

Directions to Vårdcentral Koppardalen with public transportation


Avesta centrum (Tåg) 180 meters
Avesta centrum station 180 meters
Kyrkogatan 280 meters
206
260
31
32
Avesta centrum station 280 meters
8201
8202
8204
Kyrkogatan 280 meters

to add Vårdcentral Koppardalen map to your website;