facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Vårdcentralen Halland

Vårdcentralen Halland

About

Vårdcentralen Tvååker är en del av Vårdcentralen Halland.

Address: Fogdevägen 1, 43279 Tvååker
Phone: +46340482215
City: Tvååker
Zip Code: 43279



related searches: Vårdcentralen Halland App, Vårdcentral Kungsbacka, Region Halland, Vårdcentralen Särö, 1177 Halland, Onsala vårdcentral, Vårdcentral Halmstad Centrum, 1177 region Halland
Reviews
Bokade besök som ny i ”byn” för att försöka få en utredning på min rygg som jag aldrig fått efter idrottsskada 2010 och har sedan dess smärta daglige , aldrig fått smärtstillande eller liknande. Fick till svar att ”narkotikapreparat” inte kommer hjälpa och att jag kanske bara ska acceptera att jag har ont. Hon skulle ta hem mina journaler och höra av sig när efter ca 1 mån… gått 4 nu och fortf ingen återkoppling!
Trevligt bemötande av proffsig personal.
Absolut sämsta vårdcentral jag stött på. Otrevliga sköterskor, läkare som inte lyssna på patienter. Tack och lov för tjejerna i receptionen och de unga tjejerna i labb ni ska ha all heder för att ni ändå kan få mig att må bättre när jag går därifrån.
Sämsta vårdcentralen ever... lyssnar inte på patienten alls. Otrevliga läkare som prioriterar annat än hålla sin tid för väntande besökare. Tur att tjejerna i receptionen kan lyfta stället så de kan få en stjärna. Måste lista om mig.
Följ tidigare uppmaningar och gå INTE till denna vårdcentral. Ni kommer få bättre bemötande hos en veterinär. Jag blev inte ens undersökt. Stark okunskap och ovilja att hjälpa men vill ändå sitta på sina höga hästar som "läkare". Välj annan vårdcentral.
Kom hit som "vaccinturist" och blev mottagen med öppna armar. Personalen underbar, man kände sig trygg här. Tack för att jag fick komma!
Sämsta vårdcentralen, träffade arrogant läkare och oproffsig sjukgymnast, fick ingen vård. Har listat om mig på annat håll och har fått hjälp och är numera symtomfri.
Så mycket bra läkare
Finn vårdcentral med kunnig personal
Bra och trevligt bemötande
Comment on this business

to add Vårdcentralen Halland map to your website;