facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Vårdcentralen Hökarängen

Vårdcentralen Hökarängen

About

Välkommen till Vårdcentralen Hökarängen!
Personlig vård för dig i Hökarängen

Story

För oss är du en person som vi vill hjälpa – inte bara en sjukdom! Vi strävar efter att ge dig förstklassig personlig vård i livets alla skeden. Vårt mål är din hälsa ­ också på lång sikt. Vi tar hand om dig, oavsett ålder, som har akuta eller kroniska sjukdomar eller om du bara känner dig krasslig. Det kan t ex gälla infektioner, hjärt­kärlsjukdomar, öron­-näsa-­halssjukdomar, hudsjukdomar, psykiatriska problem, oro och oklara besvär. Vi ger vaccinationer, tar blodprover och skriver intyg. Du kan också vända dig till oss om du ”bara” vill förbättra din hälsa och öka ditt välbefinnande.
Om du behöver hjälp att hitta i vården kan vi lotsa dig rätt. Vi har ett kontaktnät med andra specialistläkare och vårdgivare för att kunna hjälpa dig när du behöver mer än vad vi kan erbjuda på vårdcentralen.
Välj din egen läkare! Vi har alla specialistkompetens med lång och kvalificerad erfarenhet. Vi kommer göra vårt yttersta för att du ska få träffa den läkare och sköterska du valt vid varje besök hos oss.


Viktigt på Facebook!
På vår Facebooksida kan vi svara på allmänna frågor som gäller vår verksamhet. Vi svarar inte på personliga frågor gällande sjukdomar, symptom eller medicinska frågor av privat slag. Vi svarar inte heller på frågor som gäller enskilda personer eller innehåller personliga uppgifter.

Har du personliga frågor eller frågor om din hälsa hänvisar vi till Mina vårdkontakter och 1177.se.

Vårdcentralen Hökarängen ansvarar för svar och inlägg som vi skriver. Om någon annan svarar på en fråga tar vi inte ansvar för det.

Vi tar bort inlägg som innehåller känsliga uppgifter, inlägg som är stötande, rasistiska, uttrycker kränkande åsikter om specifika personer eller på annat sätt inte bedöms höra hemma här. Vi tar bort inlägg som innebär påhopp på person eller organisation eller om någon uppmuntrar till skadligt beteende i någon form. Vi förbehåller oss också rätten att ta bort saker som skrivs i ett uppenbart marknadsföringssyfte som inte har Vårdcentralen Hökarängen som avsändare.

Om en användare upprepade gånger skriver inlägg som bedöms kränkande, skadliga, stötande och så vidare, kommer användaren att uteslutas från sidan. Vi uppmanar dessutom alla till att anmäla kommentarer som kan tänkas strida mot personuppgiftslagen eller inte följa våra riktlinjer ovan.

Vårdcentralen Hökarängen AB är ett litet privatägt aktiebolag som startats och ägs av vårdcentralens läkare, i syfte att ge en högkvalitativ sjukvård till de boende i Hökarängen med omnejd och samtidigt ha en god arbetsmiljö. Vi har inga som helst kopplingar till storbolag eller riskkapitalbolag. Vi har vårdavtal med Stockholms Läns Landsting, vilket innebär att vi bedriver vård på deras uppdrag och på samma villkor som landstingsägda vårdcentraler.

Address: Hökarängsplan 1, 123 56 Hökarängen, Stockholms Län, Sweden
Phone: 08 587 202 00
City: Hökarängen
Zip Code: 123 56


Opening Hours

Monday: 08:00 - 17:00
Tuesday: 08:00 - 17:00
Wednesday: 08:00 - 17:00
Thursday: 08:00 - 17:00
Friday: 08:00 - 17:00


related searches: Hökarängens vårdcentral influensavaccin, Allmänmedicin, Vårdcentral Gubbängen, Vc Farsta, Covid-19 test Farsta, Vårdcentral Söderort
Reviews
Tråkigt att läsa att vissa haft negativa upplevelser på vårdcentralen. Jag har endast varit där en gång hittills, men blev själv väldigt bra bemött av både receptionisten och läkaren som jag träffade. De var trevliga och professionella. Är nöjd med mitt besök.
varför använder ni fortnox som eran inkasserare nu efter jag betalat fakturor med försenings avgifter så kommer det nya fakturor att jag ej betalat. dom hotar med kronofogden. jag har aldrig varit sen betala en räkning men nu ska dom krama ut pengar ur vanliga hederliga människor och det är fan inte rätt . varför tror ni deras tjänster är så billiga för att dom tjänar alla pengar på skicka ut falska försenade betalningar och uppkräver massa extra som kunden ej skulöe behöva betala . bakom lås och bom är var dom ska vara och hoppas att efter nästa val den nya regeringen gör det omöjligt för sådan hära företag att frodas i sverige. skammlogt att eb vårdcentral använder dom och brister i omdömet totalt.
Det är en ynnest att tillhöra Hökarängens vårdcentral.
Fick tid snabbt trots att jag ej var listad semesterbesök. Fint bemötande från receptionen och väldigt nöjd med läkaren. Saklig och kompetent. Trevlig lokal!
Så nöjd med mina besök här. Kompetenta och supertrevliga läkare och sjuksköterskor som tar en seriöst. Stressar inte igenom besöken. Skulle vilja ge 100 stjärnor men det går tyvärr inte :
Fick snabbt tid och fantastiskt bra hjälp av vänlig, proffsig och jättebra läkare. Guld!
Dags att revidera omdömet för den här vårdcentralen. För några år sedan var det en fantastisk vårdcentral som brydde sig om sina patienter. Numera är det rena löjan. Det görs inga som helst uppföljningar av patienter. Dessa får istället tjata själva för att få till sina uppföljningsbesök och provtagningar. Det har fallerat fullständigt. Satte för 3 år sedan en femma i betyg, nu blir det en etta. Otroligt tråkigt! Har man tagit på sig för många patienter så man inte hinner med? Något har i alla fall uppenbarligen hänt.
+ Väldigt trevliga, fina lokaler. - Läkare infann sej ej vid inbokat samtal via telefon. Visade sej senare att de ej hade nummer sparat till patienten, fast de själva föreslog ett samtal vid tidigare kontakt. Väldigt illa! - Om man ringer för rådgivning och tidsbokning och det är för många före som ringer, avslutas samtalet. Det vore mycket bättre om de skulle ringa upp istället vid det läget. Det är väldigt otrevligt att luren läggs på som det är nu.
Välj ALDRIG Hökarängens vårdcentral! Om man som patient uteblir från ett bokat besök måste man helt riktigt ändå betala. Jag fick en kallelse på mobilen: ”Glöm inte Din tid på vårdcentralen imorgon!”. Va...??? Har jag tid imorgon??? Det har jag totalt glömt/missat... Jag tog ändå ledigt från arbetet och åkte till vårdcentralen: - Då visade det sig att de hade gjort fel. Skickat ut kallelsen av misstag... Ok, sa jag, men nu måste ni betala mig för förlorad inkomst. De vägrade. Jag krävde ersättning via Kronofogden, och då - efter lååång tid - gav de med sig och betalade skulden.
Om det fanns tusen stjärnor skulle jag uttrycka det . Mycket utmärkt behandling, läkare och sjuksköterskor, receptionisten är mycket trevlig Tacka
Comment on this business

Directions to Vårdcentralen Hökarängen with public transportation


Kryddpepparn 100 meters
Hökarängsplan 110 meters
901
Saltvägen 110 meters
Cigarrvägen 120 meters
Hökarängen T 130 meters

to add Vårdcentralen Hökarängen map to your website;