facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Vårdcentralen Kramfors

Address: Bruksg 12-14, 872 30 Kramfors
Phone: (0612) 860 00
City: Kramfors
Zip Code: 872 30



related searches: Akutmottagning Kramfors, Hjälpmedelscentralen Kramfors, Dietist Kramfors, BVC Kramfors, 1177 Västernorrland, 1177 avgifter, Kramfors sjukhus, 1177 vaccin Kramfors
Similar places near
Nylands Vårdcentral Nylands Vårdcentral 8 km Alltid tyckt om nylands vårdcentral, men tycker hon som ringer upp en låter otroligt ...
Reviews
Man blir vänligt bemött av vårdpersonal trots convid epidemin och allt den för med sig .
Stort hjälpa i corona tider
Jag håller absolut inte med föregående recensioner här, visst är det svårt att få tid, men all personal jag har träffat verkar kunna det dom gör och är väldigt trevliga.
Tyvärr måste jag säga att efter mer än fyra besök på en månad och otaliga telefonsamtal har jag inte fått någon hjälp...provtagningar utan svar...nu byter jag VC och hoppas på bättre tur!
Var där med våran 3 månaders och enligt läkaren var allt bra. 2 dagar senare får vi åka in För pojken andades svårt Läkarna på akuten hånade och undrade hur kramfors läkaren kunde missa den kraftiga lunginflammantionen och då virus. Vi blev då inlagda 1 vecka.
Vårdcentralen är väl bra men i och med att det är ont om fasta läkare 2018 så beror ju upplevelsen på vilken läkare man får träffa. Oftast har det fungerat bra för mig.
När t.o.m. telefonkön är stängd så funderar man ju på om det inte är lika bra att de tar bort telefonin helt och hållet. Och så togs det prover för ungefär ett år sedan - i skrivande stund har man fortfarande inte fått veta något..
Inte att undra på att VC får så dåligt betyg.Dom lyssnar inte på vad patienten säger utan dom lyssnar bara på sig själva.Har dom sagt en sak så är det den som gäller,OAVSETT vad patienten tycker och tänker.
Väldigt sega väntetider. Men har inte varit med om något "dåligt" där, därför får den 4 stjärnor.
Comment on this business

to add Vårdcentralen Kramfors map to your website;