facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Vårdcentralen Markaryd

Address: Markaryd
City: Markaryd


Reviews
Väldigt dåliga med att boka tider och svara på telefonen, försökte ringa för att boka tid hos de i 3 dagar och kunde inte få hjälp alls. Jag är väldigt besviken, för vi får ingen vård alls. De måste hitta på nån lösning till det. Vi kan inte vara sjuka i en månad tills vi få en tid.
Mycket trevlig personal och väldigt hjälpsamma. Gick dit lite på chans för hjälp och trodde att det skulle vara som vårdcentraler i Stockholm där man måste boka tid och vänta 2 månader för att överhuvudtaget få hjälp, så hade inte så höga förhoppningar. På en halvtimme hade jag fått träffa läkare utan tidsbokning och fått hjälp av väldigt trevlig personal.
Mycket hjälpsam, mycket vänlig. Tack så mycket.
Ringde vårdcentralen o fick en tid 3 veckor senare!!!! Snacka om att inte bli tagen på allvar. Hon som svara sa att jag skulle ta Ipren o Alvedon o avvakta Bäst o hålla sig frisk. O undvika denna vårdcentral.
Det är väldigt trevlig personal och så, men sofforna i väntrummet är väldigt hårda och underhållningen för barnen är i princip några små hästar, några plasthus och ett bord och några stolar av plast.
Comment on this business

to add Vårdcentralen Markaryd map to your website;