facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Vårdcentralen Mölnlycke

Address: Ekdalav. 2, 43530 Mölnlycke
Phone: 010-473 36 10
City: Mölnlycke
Zip Code: 43530


Opening Hours

Monday: 08:00 - 18:00
Tuesday: 08:00 - 18:00
Wednesday: 08:00 - 18:00
Thursday: 08:00 - 18:00
Friday: 08:00 - 16:30


related searches: Partille vårdcentral, Mölnlycke vårdcentral rehab, Närhälsan vårdcentral, Familjeläkarna Mölnlycke, Närhälsan Online, Närhälsan Krokslätt
Reviews
Gode gud-GÅ INTE DIT OM DU ÄR RÄDD OM DIG SJÄLV. Dessutom extremt långa väntetider, nonchalant personal och otrevligt bemötande.
Receptionisten var otrevlig och inte hjälpsam för fem öre, skulle fråga damen med glasögonen om ett nummer till ungdomsmottagningen då vi tidigare fått hjälp av hennes kollega som sa att vi skulle komma tillbaka för att få hjälp. När vi kom tillbaka var damen med glasögon otrevlig och skällde på oss och sa att de inte hade något med ungdomsmottagningen att göra. Jag var därefter tvungen att gå till apoteket bredvid för att lägga 300kr på ett dagen efter piller som jag kunde fått gratis på ungdomsmottagningen.
Tycker det är väldigt oansvarigt att anlita så otrevliga människor att sitta i receptionen. Tanten med glasögonen kunde inte ens ge ett nummer till ungdomsmottagning utan var superotrevlig och sa : ”det kan ni väl söka upp själva eller?” Valde att gå till apoteket och lägga 300 kr på ett dagenefterpiller där istället för hon var så respektlös.
Helt otrolig vårdcentral hon i glasögon är inte med i matchen. Stäng denna vårdcentral nuuuuuu
Generellt är jag som oftast nöjd med vården men att ringa till vårdcentralen är ett enormt irritationsmoment varje gång. Så mycket automatgenererade röster som man blir helt borttrollad av och jag tycker öppettiderna för telefonservice är usla. Närhälsan känns för mig ironiskt nog väldigt långt bort och svårt att nå.
Det finns inga tider när folk är akut sjuka. Undrar om det finns läkare där eller finns det bara muppar som svarar i telefonen.
Mycket dåligt mottagande utav läkare, som inte vet vad hen pratar om utan går över huvudet, dax att lista om sig och hitta någon som har kunskapen om mina sjukdomar. Och som har kunskap om bemötande även om man tycker olika isf för att köra över patienten
Absolut sämst. Går inte att boka tid när man e på plats där, inte via 1177 och är helt omöjligt att komma fram via telefon för tid bokning. Telefon tiderna börjar 07:45 Jag ringde 07:45 då svarade telefon svararen att jag skulle ringa näst kommande vardag. Du som är chef eller direktör för detta stället borde fan skämmas och kanske söka jobb på Någon kiosk istället. Fyyyyyy på er
Detta måste vara sämsta vårdcentralen i hela Västra Götaland. Man får helt enkelt inte kontakt... "Vi har många som ringer och kan inte ta emot fler samtal - försök igen senare..." . Skall jag sitta och försöka hela dagen då?! Med misstänkt halsfluss eller Covid 19?... Istället ringde jag till Familjeläkarna, fick svar direkt och en tid för provtagning om en timma.
"Vi kan inte ta emot fler samtal idag" är något den inspelade rösten faktiskt säger. Va fan! Vilka verksamheter har råd att bete sig på det sättet? Betalar jag skatt för det här? Närhälsan kan nog räkna med att försvinna eller bytas ut rätt snart om de fortsätter så här. Är det meningen? ...är ju också en fråga man ställer sig. Ska tillägga att de 5 gånger jag faktiskt besökt stället pga 2 åkommor fick jag rätt hjälp en gång. Den gången fick jag f.ö. tala om för läkaren vad felet var. Andra gången hamnade jag på akuten. Allt är uselt här.
Comment on this business

to add Vårdcentralen Mölnlycke map to your website;