facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Vårdcentralen Öregrund

Address: Öregrund
City: Öregrund


Reviews
Suveränt! Har alltid blivit mycket bra omhändertagen! Bokar alltid tid flera dagar i förväg så att jag får samma sköterska Maria som jag trivs och känner mig trygg med.
Tyvärr kände jag mig oerhört dåligt bemött av den person som ringde upp mig då jag ville booka en läkartid,personen ifrågesatte mitt val av husläkarmottagning och var inte tillmötesgående alls. Jag har haft Carola som husläkare och varit supernöjd med henne...men nu har jag fått lista mig hos annan läkare tyvärr då jag inte känner mig välkommen på denna vårdinrättning längre.
Väldigt dåligt med parkering, man får inte ha svårt att gå en bit. Väl inne blir man trevligt bemött, bra med sittplatser. Positivt att apoteket är i samna lokal.
Det var den trevligaste mottagningen jag fått i mitt 79 åriga liv. Och diagnosen från läkaren/sjuksystern var absolut den bästa någonsin. Jag överväger att flytta till Öregrund
Besökte lättakuten. Bra med ett alternativ där man slipper boka tid. Det gick snabbt att få medicinen. Och syrran var mycket trevlig.
Alltid trevligt bemötande. Snabb hjälp. Så glad att jag listade mig på den bästa vårdcentralen!
En vårdcentral som fungerar. Jättetrevlig personal som gör allt för att du ska få den vård du behöver.
Trevligt bemötande av personal.. lite trånga lokaler.. snabbt hjälpt..
Snabb återkoppling, bra tider och fint bemötande.
Inget ställe man vill vara på
Comment on this business

to add Vårdcentralen Öregrund map to your website;