facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Vårdcentralen Ramlösa

Address: 256 58 Helsingborg
Phone: +46424060600
City: Helsingborg
Zip Code: 256 58



related searches: Distriktssköterska Ramlösa, vårdcentralen drop-in, Sjukgymnast Ramlösa, Vårdcentral husensjö helsingborg, Påfyllnadsdos covid, Vaccina helsingborg covid, Sjukgymnast Elineberg, Boka covid vaccination Skåne
Similar places near
Privatläkarna Knutpunkten Privatläkarna Knutpunkten 3 km Väldigt besviken efter besöket hos Privatläkarnas Hudmottagning. Tog mer än en månad ...
Berga Läkarhus Berga Läkarhus 4 km Inte rekommendera om man dö sjuksköterska säger kan inte träffa läkare
Reviews
Uselt ställe med en obehaglig attityd mot patienter, man får kännslan att dom ser patienter som någon slags fiender. Undvik att söka här
Detta gäller enbart vårdcentralen och inte Ramlösa BVC som är bra. Nu har hela familjen varit med om flera gånger att vi inte fått boka tid överhuvudtaget. Har aldrig haft en så otillgänglig vårdcentral någonsin.
Obs inte hela vc fel. Blev diagnostiserad med ibs och magkatarr i flera år. Bad om hjälp gång på gång pga mina magsmärtor. Plötsligt låg jag på akuten med inflammerad gallblåsa i 5 dygn, gallblåsan gick sönder när dem tog tag i den med klämma. Den va så inflammerad att mina njurvärden blev för höga. Gallblåsan och gallvägarna var fyllda med gallstenar som var upp till 2 cm stora... I mina sjornaler har dem inte tagit ett enda gallprov... Men för övrigt snäll personal och dem på provtagningen är duktiga. Går till dem var 3dje månad pga provtagning pga mina mediciner jag äter.
Jag har ringt till S.K för att förnya medicin recept till min mor. Min mor har dåligt minne o jag sagt det till S.K .....vet ni vilket svar fick jag DET ÄR INTE MITT PROBLEM. Sjuksköterskan var otrevlig under samtalet. Sjuksköterskan klagade mycket om man inte kan förnya sin recept på samma dag, och jag har berättat henne att min mor inte tagit sin medicin till diabetes till två dagar, hon mår dåligt. Vet ni vilket svar fick jag ingen DET ÄR INTE MITT PROBLEM.. och efter det, körde jag direkt till vårdcentralen för att anmäla Sjuksköterskan till chefen, jag träffade en undersköterska och berättat vad som hänt med mig, undersköterska sagt att hon ska hjälpa mig och hon ska till chefen och förklarar allt. Efter om 8min hon kom till mig och sagt att chefen är upptagen. Att veta att chefen har gått vid min sida. Hemsk hemsk hemsk vårdcentral med hemska vård personalen. Själva o byt vårdcentral VAR KAN JAG VÄNDA MIG FÖR ATT ANMÄLA ALLA? Snälla hjälpa mig.
Tyvärr inte många rätt på denna kliniken. Av alla gånger vi har varit där har vi mestadels blivit illa bemötta. Som om dom är helt ointresserade och hellre sitter och pausar istället. Det vanligaste svaret vi fått är "Vi vet inte riktigt vad det är men gå och köp lite kortisonsalva och kör det en månad." Sen kan dom andas ut för vi kommer inte störa dom igen på minst en månad. Som en annan skrev, det känns som om man bara är till besvär när man går dit. Ledningen bör se över sin personal och kanske be dom gå kurser i hur man behandlar patienter och sen inte bara höftar fram en diagnos. Vi har nu flyttat till till annan vårdcentralen det är söt plats
Jag rekommenderar inte denna vårdcentral. Jag frågade efter läkar intyg och läkaren skriver dumheter på intyget. Jag meddelar att jag skulle vilja boka tid med läkaren och förklara situationen, men då säger receptionisten att man måste prata med sjuksköterska och sjuksköterskan ska bedöma om jag behöver träffa läkaren eller inte. Sämstaste vårdcentral där dem inte lyssnar på patienten.
Alltså fyfan vad tråkig receptionist!! Man får inte ens fram orden eftersom att hon pratar över en, lyssnar inte för fem öre vad man har att säga dessutom så låter hon redan dryg när hon svarar en på telefon... Kommer att lista om mig har bara dåliga erfarenheter på den VC inte alla dock men dom flesta!! USCH!!
Måste säga att detta är den värsta vårdcentralen jag någonsin varit i! Väldigt, väldigt dåligt bemött av läkare och rådgivare. Så otrevliga och väldigt oproffsiga, efter jag fått min sjukskrivning så kommer jag aldrig att gå dit igen!
Fantastiskt fint bemötande från ALLA . Från servicepersonal till läkare. Alla kunniga inom sitt område. Allting bara positivt Harry.
Jätte dålig bemött där trots att jag inte ens sa nåt. Dessutom kan dem släppa loss bitterheten lite
Comment on this business

to add Vårdcentralen Ramlösa map to your website;