facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Vårdcentralen Skärblacka

Address: Stationsvägen 2, 617 32 Skärblacka
Phone: 010-105 91 20
City: Skärblacka
Zip Code: 617 32


Reviews
Bra läkare men inte så bra sköterska som skulle ta prover. Sluta med att hon inte hittade blodådror och sticker fel som gör att jag svimmar. Blir bra omhändertagen av annan sköterska som kommer in.
Blir ännu en sömnlös natt med hosta.
Svårt att få läkartid. Och minus för att man får byta läkare pga läkarbesök
Hur trevliga o proffsiga som helst inne på distriktan där de vaccinerar. Jag gick dit visste inte jag skulle beställa tid för säsongsinfluensa vaccin. Frågade om ingen chans fanns när jag nu gått dit. Kom tillbaka kl10 får vi se om d är möjligt gå emellan. Jag sa kl är 9 o 20 så kan jag vänta. Visst gick bra. Fast d kom ca 15-20 personer som hade tid så tog den sköterskan jag pratat med tidigare MIG FÖRST. Jag är så väldigt tacksam o nöjd med distriktmottagningen o de som jobbar på den sidan av vårdcentralen. HJÄRTLIGT TACK TILL ER . Synd inte hela VC är så bra. Då hade jag stannat hos er. Fast min nya läkare på skarptorp är kunnig o trevlig oxå. HÅLL ER FRISKA ALLIHOP GLÖM INTE ATT JORDEN HAR EN PANDEMI
Varje gång jag kontaktrar de ber de mig att prova google och att "laborera" och "experimentera" själv. Jag är trött på inte längre få den vård jag behöver. Att kontakta vårdcentralen är det sista jag gör. Känner mig ledsen och naken efter att berättat om mina problem jag har haft i över ett år men får inte ens besöka klinken.
Riktigt otrevlig personal
Vänligt mottagande.
Underbar personal
Comment on this business

to add Vårdcentralen Skärblacka map to your website;