facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Vårdcentralen Skurup

Address: Skurup
City: Skurup


Reviews
Fått tabletter utskrivna från dem som jag nu tio år senare har fått veta kan ge hjärtproblem. Har haft hjärtklappningar i flera år och inte en enda av läkarna har sagt att det kunde vara på grund av det. Och läkaren jag fick sist var en fruktansvärd människa. Jag mådde dåligt psykiskt och hade självmordstankar och skulle få sjukskrivning. Fick två ynka veckor och läkaren sitter framför mig och trycker ned mig totalt, kunde med andra ord sagt att jag var ovärdig och svag. Och viftade med händerna framför mitt ansikte precis som att jag inte svarade henne.
Fick fantastiskt bemötande av den läkare som tog hand om mig. Perfekt!
Jag listade om mig från Malmö till Skurups VC efter att min dotter rekommenderat dem. Jag fick en akuttid och de informerade mig om att akuttider inte har så vid tidsram. Tacksam för att jag fick informationen, men möter sedan läkaren Ebba Gomez Dahl som tar sig tid, lyssnar, förstår. Bättre bemötande går inte att hitta.
Personalen är helt underbara, alltid glada och trevliga. Jag har turen att ha en fantastisk läkare ANNA! Jag kan prata med henne som jag pratar med mina vänninor , hon lyssnar alltid och vi diskuterar alltid tillsammans vad som är bra för mig ang mina sjukdomar ‼ Hon är Guld värd
Känner mig som en börda när man är där, ingen vill ta hand om en. Ringde precis och kände mig inte väl omhändertagen. tråkig attityd på de flesta
Har varit hår några gånger under årens lopp. Bra bemötande och när något varit oklart har en extra läkare kallats in. Jättebra service!
Tack snälla rara Maria för ditt stöd o omhändertagande av en stollig hundbiten Lena du e guld värd
För mycket rotation bland läkare Inte alltid så kompenta läkare har lätt för att bara slussa vidare för att slippa.
Alltid har jag kommit in i tid..bra parkering. Bra personlig service. Inget att klaga på.
De har allt .. Duktiga och empatiska .. Super bäst ..
Comment on this business

to add Vårdcentralen Skurup map to your website;