facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Vårdcentralen Stadsfjärden

Vårdcentralen Stadsfjärden

About

Vårdcentralen Stadsfjärden finner du nere vid Nyköpings hamnområde.
Vi har ca 16500 listade.
Våra ledord är kvalitet, service och omtanke. Välkommen!

Story

Vårdcentralen Stadsfjärden startade 2006 och blev då den fjärde vårdcentralen i Nyköping. Redan vid starten fanns planen att göra vårdcentralen till en privat vårdcentral, vilket blev verklighet 2010. Vårdcentralen drivs nu via Praktikertjänst AB . Det är i nuläget 7 läkare som alla arbetar på vårdcentralen som är delägare.

På vårdcentralen finns barnhälsovård, sjukgymnastik, distriktsköterskemottagning, arbetsterapi, kurator, psykoterapeut, psykolog, dietist samt laboratorium.

Vårdcentralen är diplomerad Hälsocentral vilket innebär att vi har speciellt utsedda personer som har hand om samtal kring tobak, fysisk aktivitet, alkohol samt kost/vikt.

Vår Facebooksida vill vi använda för följande:
1. Nå ut snabbt med information om vår verksamhet.
2. Kommentera och uppmärksamma hälsorelaterad information i vår närmaste omvärld.
3. Kommunikation med personer som är listade eller som på annat sätt kommer i kontakt med vår verksamhet. Både ris och ros välkomnas! Vi är tacksamma för all feedback vi kan få. Det är vår möjlighet till att förändra oss till det bättre.

Vi är måna om din sekretess, och du ansvarar själv för information som du lägger ut med din profil som avsändare.

Av hänsyn till patientsäkerhet och sekretess kan vi inte ge dig medicinsk rådgivning här på Facebook. För att få medicinska råd, ring istället 1177 eller vårdcentralen på telefon 0155-247980

Vi kan heller inte ge dig rådgivning kring enskilda ärenden som till exempel väntetider och tidsbeställningar. I dessa fall ber vi dig istället att ta kontakt direkt med vårdcentralen.



"Välkommen att kontakta oss via vår huvudingång, Mitt PTJ.Nu kan du smidigt ta kontakt via vår nya huvudingång. Här kan du får hjälp och råd, både med frågor om din hälsa och administrativa ärenden. Du börjar din kontakt via vår digitala tjänst tjänsten är bemannad vardagar kl 8-17, men du kan i lugn och ro starta ditt ärende när som helst över dygnet. Handläggningen sker därefter via chat, telefon eller besök beroende på vad som är bäst i ditt fall. Tjänsten bemannas av medicinska sekreterare, sjuksköterskor och läkare. Tjänsten vänder sig till dig som är listad vid vårdcentralen. Välkommen!Läs mer på vår hemsida."
Address: Gästabudsv. 6, 611 31 Nyköping
Phone: 0155247980
City: Nyköping
Zip Code: 611 31



related searches:
Similar places near
Bagaregatan Vårdcentral Bagaregatan Vårdcentral 507 meter Så bra bemötande och omhändertagande från första sekund. Tack!
Vårdcentralen Åsidan Vårdcentralen Åsidan 2 km Jättetrevlig personal!
Ekensberg Vårdcentral Ekensberg Vårdcentral 2 km Ger medicin som inte funkar och sen ingen uppföljning så jag får skapa ny kontakt och...
Vårdcentralen Ekensberg Vårdcentralen Ekensberg 2 km Ger medicin som inte funkar och sen ingen uppföljning så jag får skapa ny kontakt och...
Reviews
Vårdcentralen från h-vetet! Ska det ta över 8 månader, att få återkoppling på anmälan, ang vårdskadad son? Läkaren gör sig onåbar. Media kanske?
Personalen är ganska trevliga. Gillar jag chatten? Ne. Rätt vad det är så kommer det hem en faktura på 100kr, för man har varit i kontakt med läkare. Fast det är ju inte jag själv som bjuder in till läkaren till chatten & sen ska dom ha 100kr för det
Jag har alltid fått fint bemötande och blivit väl omhändertagen, superbra VC!
Väldig dåligt bemötande och ssk som jag pratat med om mina besvär hänvisade mig till att googla och få svar. Jag blev upprörd och upplyste henne att jag kontaktar ivo samt patentnämnden för att inte tas på allvar. Hon hade skrivit i min journal. Jag byte till en annan vårdcentral och fick hjälp samma dag med remis till sjukhuset! Jag var förövrigt kund hos stadsfjärden i flera år. Ssk borde skriva oxå i min Jurnell att hon hade hänvisat patenten till Google!
Stressad läkare, får enda stjärnan. Värdelös telefonsvarare som alltid är upptagen, ljugande reception som kunde boka sjukresa men skickade iväg mig med en värdelös blankett. Satt och väntade fast Telefonkön var "full". Mycket upptagen de tog emot TVÅ labb-besök på 1 timme.
Tillhör Smärtmottagningen, skapar ett ärende på PTJ. Som min överläkare på Smärtmottagningen ber mig att göra, för att det finns misstanke om vissa saker och hon vill att de prover ska tas angående hennes misstankar. Men ska vänta i 12 timmar, för att se om det blivit bättre tills imorgon? Jätte ledsamt att man som patient ska behöva "strida" för att prover ska tas.. När man fått livet upp och nedvänt sen Oktober 2021. Från att vara fullt fungerande, till att gå med gåbord/använda rullstol för att kunna "leva" utomhus något normalt... Illa!
Mycket bra vårdcentral, alltid ett bra bemötande och kunnig personal.
Håller med föregående skrivare.här finns ingen hjälp att få. Ja har suttit i chatten sedan 08. Imorse. Mina besvär:kan inte sova,enorm stress, kraftig huvudvärk,skakningar. Etc. Är de något en ssk kan hjälpa mig med?!? Jag har väntat på svar i chatten nu i över 2 timmar. Bedrövligt.
Tyvärr en diskriminerande vårdcentral som inte tar patienters problem på allvar.
Söker akut hjälp för att jag inte kan gå och blir hänvisad till att lämna prover för att kunna få hjälp. Har haft problem i flera månader och det har bara blivit värre trots besök hos fysioterapeut och kiropraktor. Önskar ibland att jag var ett djur, de behandlas lite värdigt och skickas på nödslakt.
Comment on this business

to add Vårdcentralen Stadsfjärden map to your website;