facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Vårdcentralen Tidaholm

Address: Västra Drottningvägen 11, Tidaholm
City: Tidaholm


Reviews
Ett skämt till vårdcentral det tog dom över 14 dagar att skicka en remiss och att jag skulle boka tid efter 5 försök olika dagar så har jag ej ännu fått en tid samt idag den 4/11 skulle dom ringa upp kl 08.24 väntar fortfarande MEN byter vårdcentral NU.
Alltid blivit bra bemött och fått god hjälp både vid rådgivning på telefon och vid besök.
Helt värdelöst, jag är 19 år och ingen lyssnar på mig utan min mamma va tvungen att ringa för att de skulle förstå allvaret. Respektlöst och patetiskt. Ska min mamma behöva ringa när jag är 35 för att dem ska fatta då också?
Vill du träffa "läkare" som knappt förstår två ord svenska så är detta ett ypperligt val av vårdcentral. Hur såhär grava språkbrister kan få existera inom vården är för mig helt ofattbart, det finns inte en chans att de som jag fick träffa där har betyg i grundläggande svenska.
Lång kö för Covid-19 prov. Är det rimligt att det är drop-in 30 min ? Man väntar och hinner inte så han måste komma dagen efter och igen samma sak? vilken stratige är det? Otillgänglighet för tjänster !!
Närhälsan i Tidaholm är under all kritik o borde granskas. Har aldrig tidigare varit med om en sån dålig service! Mycket svårt att få tid o när man väl få tfn tid så ringer inte läkaren upp. Läkaren skyller på sjuksköterskor o sjuksköterskor på läkare. Sen en del andra saker.
Under all kritik! Otrevligt, oproffisionellt och dåligt bemötande särskilt när man ringer! En av de gånger jag besökt vårdcentralen satt läkaren och gungade på stolen, lunchens rester stod kvar på skrivbordet och läkaren satt och kollade på Wikipedia på mina symptom när jag satt brevid och pratade med honom.. Skrämmande!!! Rekommenderar verkligen inte den här vårdcentralen!
Beror på vem som man får prata med både när det gäller receptförnyelse och tidsbokning. Jag har nästan alltid blivit vänligt bemött. En läkare Ingemar Hörnfeldt är trevlig och kunnig. Kanske har jag haft en jäkla tur .
Jag har tidigare varit väldigt missnöjd med vårdcentralen i Tidaholm men jag är väldigt nöjd med webbokningssystemet för vaccinationer. Jag bokade vaccinationer för hela familjen på fyra personer. Kom dit och betalade och väntade bara en minut innan vi blev emottagna av en väldigt trevlig och bra sjuksköterska. Det fanns en läkare på plats direkt tillgänglig som sjuksköterskan konsulterade ett långvarigt vaccinationsspannmed. Väldigt nöjd efter dagens erfarenhet.
ganska otrevlig personal, när man ringer och bokar tid. varje gg man är där träffar man olika läkare, aldrig 2 gg samma doktorn. omöjlig att få tel kontakt samma dag om det behövs vid tex förläng sjukintyg .dåligt . går inte att boka tid hos läkaren som man vill gå till för de ser inte hanns/ hennes boknings tider mer en v framöver och den är alltid fullbokad! katastrof
Comment on this business

to add Vårdcentralen Tidaholm map to your website;