facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Vårdcentralen Timrå

Address: Köpmangatan 31, 861 31 Timrå
Phone: 060-59 55 01
City: Timrå
Zip Code: 861 31



related searches: Premicare, 1177 Timrå
Similar places near
Premicare Timrå Premicare Timrå 16 meter Det är hopplöst att försöka "förnya recept även via 1177.se" T o m via vård...
Reviews
Dåliga öppettider för tidsbokning. På hemsidan står det mellan 08-16 men egentligen är det bara mellan 8-9, inte ens då kan man få svar.
Jag tycker att jag blivit väl omhändertagen och uppföljd.
Undvik den här vårdcentralen om du har möjlighet. Min familj har blivit felbedömda och arrogant bemötta. Dom kunde knappt uttrycka sig på ett förståeligt sätt. Jag kan så klart bara uttala mig om dom personer jag varit i kontakt med.
Man kan ju undra om Timrå vårdcentral får betalt via något otroligt korkat system för att INTE ta emot sina patienter
När man ringer så kommer man till en telefonsvarare, som skickar vidare till en annan telefonsvarare som kanske har rätt alternativ för att koppla dig vidare till en riktig person, om du har tur... Telefonsvararen tar minst 2 minuter att jobba sig förbi.
Sämsta vårdcentralen jag varit med om, skulle få en återkopplingstid efter 5 veckor, har snart gått ett halv år nu, sen när man försöker ringa som så är det alltid under högt tryck så man får inte ens prata med en sköterska. Fyfan riktigt dålig still. Känns inge bra att jag betalar skatt för det här 0/10
Har aldrig fått så dåligt bemötande på en vårdcentral som nu när jag jag flyttat Till Timrå. Näst intill omöjligt att få en tid. Kvinnan man oftast får prata med i telefon är kort i ton och otrevlig. har även pratat med en man som faktiskt var riktigt trevlig
Kommunikationssvårighet och ovarsamhet av läkare. Försämring på kort tid. Tråkigt
Kalle Anka läkare måste va sponsrad av försäkringskassan
Comment on this business

to add Vårdcentralen Timrå map to your website;