facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Vårdcentralen Tollarp

Address: Tollarp
City: Tollarp


Similar places near
Tollarps Vårdcentral Tollarps Vårdcentral 1 meter Kan lära sig hur man svarar i telefonen när man ringer.....
Reviews
Får en telefontid av läkaren att bli uppringd ca 10.15. Sitter vid telefonen o väntar men ingen ringer. Efter 45 min försöker jag själv ringa VC kommer till en telefonröst som säger att jag ska bli uppringd efter 5 min. Inget händer. Detta är respektlöst och inte ok. Min tid är lika mycket värt som er på VC. Skärp er När jag väl blir uppringd är bemötandet jättebra.
Hur ni kan fungera som något inom vården fattar jag inte. När en person söker vård som har intensiva smärtor sitter och väntar nästan 2 timmar och inget händer mer än en distrikt sköterska kollar på hen. Sluta med att hen gick och söker hjälp på annat ställe.. skämma på er.. Och ni borde inte ens få en stjärna, men måste ge för att få skriva om er.
Fantastisk bra bemötande i telefon , samt på mottagningen . Har träffat flera olika vårdgivare här och alltid blivit väl omhändertagen och fått snabb vård. Bara plus från min sida.
Inkompetenta klantarsel som har noll kompetens ! De förtjänar inte en enda stjärna Man kommer dit efter att ha fått en tid och då hittar de inte ens en bland pappren. Efter lång väntan får man träffa någon som inte gör någonting utöver att be en beställa en ny tid ! Ska du till en vårdcentral i Sverige ska du se till att INTE betala INNAN du får hjälp ! Sveriges vårdcentraler ser som sin främsta uppgift att ta betalt och de gör de väldigt bra ! Vill du ha hjälp är det bäst och billigast att kontakta en expert direkt !
Jättetrevligt bemötande av alla personalkategorier, trots stor arbetsbelastning känns det alltid som om det finns tid för mej som patient, har bara lovord om Tollarps vårdcentral och personalen som arbetar där. Svar på sina frågor får man , och akuttiderna som finns för infektionssjukdomar etc är bra.
Bra och trevlig personal som gör sitt bästa. Bra bemött i reception, Sjuksköterskor, Lab, Läkare, fysioterapeut.
Sämsta vårdcentralen inga tider på flera månader
Kan lära sig hur man svarar i telefonen när man ringer.....
FTV, VC och apotek på samma plats.Praktiskt!
Katastrofala behandligs planer, bör skämmas
Comment on this business

to add Vårdcentralen Tollarp map to your website;