facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Vårdcentralen Trosa

Address: Trosa (commune)
Phone: 0156-535 01
City: Trosa


Reviews
Stjärnorna till er alla, ingen nämnd heller ingen glömd.
Ganska rörigt besök på infektionskliniken. Läkaren var trevlig,men pratade väldigt fort och dålig svenska.
Stor förbättring både i receptionen, sköterskan och proffsigt förtroende för empatiska läkaren Khaled, Abawi den 5/1 2023!
Har aldrig träffat en så otrevlig läkare som jag gjorde på Trosa VC. Arbetar man med människor så borde man ha egenskaper som bl a empati, lyhördhet och vanligt folkvett, annars kan man gott byta yrke, el som läkare kanske jobba i nåt labb el som patolog istället.
Ger samma läkare trotts att man bett om en annan. Nonchalant läkare och sjuksköterskor i receptionen/telefon som har mage att förneka patientens önskemål gällande annan läkare baserat på deras egna omdömen om sagd läkare. förnekar alltså mig rättigheten att välja allts Fick en läkare som inte ens gjorde en undersökning, vägrade att remitera mig vidare till någon form av specialist innan jag tog med min pojkvän som bad om det. Denna läkare hänvisade mig 3 gånger till sjukgymnast som redan konstaterat att det inte var en muskulär åkomma och hänvisade mig tillbaka till läkare.
Sämsta vårdcentralen. Jag har ont högt upp i magen han klämde och kände inget fel på levern eller andra organ. De tog blodprov dr. skulle höra av sig men inte. Jag hade förväntat mig ultraljud en annan person med samma besvär fick göra ultraljud men jag är 81 år och då är man inte värd att få en riktig undersökning.
Ringe och försöker få hjälp med mitt mående och har panikattack och blir bemött väldigt konstigt. Orkade inte ens prata med sköterskan. Så tråkigt.
Blev uppringd av en trevlig tjej vid namn Malin som bokade in mig 3 timmar senare fast jag inte är bofast i Trosa kommun.. Fick fräffa Selma en super trevlig och kompisen sjuksyrra som rengjorde och plåstrade om mitt mindre söta sår som inte vill läka och bokade även in mig två dagar senare för efter koll och ny omplåstring. Länge sedan jag fick ett så trevligt och omhändertagande på en vårdcentral. Håll hårt i dessa fina tjejer. Dom får av 5 möjliga.
Gått här i många år skön och kunnig peu
Inte ens barnen får den medicinska hjälp de behöver. Fruktansvärt dåligt.
Comment on this business

to add Vårdcentralen Trosa map to your website;