facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Vårdcentralen Vadstena

Vårdcentralen Vadstena

About

På den här sidan presenteras telefonnummer, öppettider, information om vaccinationer och råd för egenvård och vad som händer på vårdcentralen.

Address: Jungfruvägen 5, 59232 Vadstena
Phone: 010-105 98 30
City: Vadstena
Zip Code: 59232



related searches:
Reviews
Svergies största skämt till vårdcentral, kanske en av anledningarna att personalen inte stannar kvar och enbart fylls med människor som tror sig kunna bota/diagnosera allt istället för att skicka vidare till vårdare med rätt spetskompetens inom ämnet. Har sett bättre struktur och resultat hos UF företag drivna av gymnasie elever, spara era pengar, tid och hälsa hos någon annan vårdcentral som faktiskt lyssnar och vill hjälpa er.
Ingen återkoppling, ingen uppföljning, måste ringa och tjata för att de ska följa upp och ge svar. När de väl inte hittar och något så nöjer de sig med det: "Sammantaget kan man inte hitta något som kan förklara de smärtor som du har" Sen känner de sig färdiga! Vad hjälper det mig som är kvar med smärtorna? När jag läser svaren blir det även tydligt att hon inte ens lyssnat på vad jag sagt under samtalen. Total nochalans, byter vårdcenral idag.
Söker du vård för psykisk ohälsa gör det någon annanstans.... Det bemötande som Vadstena vårdcentral erbjuder är tyvärr allt annat än förstående och omsorgsfull vård.
Det var en bra vårdcentral förr, nu är det bara omplaceringar och dåligt med läkare. Läkare som inte lyssnar och som inte följer upp, sorgligt nog så är de inte ens läkare än. Säger att man inte kan hjälpa till och lyssnar inte på problemen.
Det var en bra vårdcentral förr, nu är det bara omplaceringar och dåligt med läkare. Läkare som inte lyssnar och som inte följer upp. Säger att man inte kan hjälpa till och lyssnar inte på problemen. Snabb vård = dålig vård. Rekommenderar inte denna vårdcentral längre tyvärr. Ps: BVC ÄR TOPPEN!
Totalt sämst vård, noll återkoppling, och om proverna är dåliga rycker dom på axlarna och säger att allt ser bra ut. Reder ej ut vad saker beror på och är bara intresserade av att skriva ut Lyckopiller
Är man inte stamkund utan söker hjälp bara kanske vartannat år försöker en sjuksköterska diagnosticera själv och förhindra att man får en läkartid. Nu byter jag Vårdcentralen. Aldrig mera Vadstena.....tummen ner : : :
Svårt de har dåligt med läkare
Ofta svårt att få kontakt via telefon. Bättre via 1177. Periodvis nonchalanta otrevliga läkare.
Är en vårdcentral med bra läkare och övrig personal. Ganska lätt att få vårdtider
Comment on this business

to add Vårdcentralen Vadstena map to your website;