facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Vårdcentralen Ystad

Address: Ystad (commune)
City: Ystad


Similar places near
Capio Novakliniken Marinan Ystad Capio Novakliniken Marinan Ystad 957 meter Man får en ny läkare varje gång som den ena är mer likgiltig och ointresserad än den ...
Capio Novakliniken Sjöstaden Ystad Capio Novakliniken Sjöstaden Ystad 1 km Hela familjen går hos er och vi kommer inte byta VC i första taget. Ni tar er tid o l...
Reviews
Jag ringde VC för medicin och rådgivning där man skulle trycka på 4. Så dåligt bemötande sjuksköterskan hade. Hennes sätt att tala med samtalspartner var så bitter och provocerat. Hon var så otrevlig. Hur kan Ystad lasarettet anställa en sån oprofessionell person att rådgiva andra undrar jag!
Vårdpersonal ger stressat intryck. Vill väl men tycks ha en enorm tidspress på sig. Blev hemskickad i april 2022. Mina barnbarn 'tvingade' mig att söka alternativ vård. Tur det, annars hade jag mulat. Vilka chefer har de egentligen där, undrar man?
Sämsta bemötande jag någonsin fått inom vården. Glömmer ge diagnoser, och låtsats som ingenting.
Sökte vård för smärta i magen under oktober månad, när man väl i januari får så ont att man måste stanna hemma från jobbet konstaterar den kvinnliga läkaren att hon inte kan sätta en diagnos och därför inte kommer att bevilja sjukskrivning. Fantastisk övrig personal, men en inhuman oförstående läkare.
Sedan barnsben så får jag panik av sprutor. Den senaste månaden har jag dock fått båda mina sprutor mot Covid-19 och märkte inte ens när jag fick dem! Har aldrig varit med om liknande. Vilket proffs.
Fick ringa många gånger för att komma fram då det var sådana köer. Blev mkt dåligt bemött i telefonen av två olika kvinnor. Fick inte boka tid för att de inte tyckte mitt ärende var viktigt. Har haft förhöjd sänka vid flera tillfällen och då varit på annan vårdcentral, ville nu kolla upp återigen. Bytte direkt till en annan vårdcentral och hoppas på mer hjälp. Skitdåligt rent ut sagt!
Listade mig på denna vårdcentralen idag för att jag inte tillhör någon annan och blivit uppmanad av både akutmott. och diabetesläkare att söka vårdcentral pga tilltagande och ihållande bröstsmärtor, då båda dessa sagt att det måste utredas om det är hjärtinfarkt eller proppar i lungan...blev nekad vård av telefonisten, för hon påstod att systemet inte hunnit uppdatera att jag var listad hos dem fast jag blev registrerad direkt när jag fyllt i mina uppgifter på 1177. Inte särskilt troligt att hon inte kunde se registreringen då det går direkt och oavsett så har hon inte rätt neka någon som verkligen är i behov av vård...har alltid fått tid direkt på alla andra vårdcentraler i skåne utan att jag varit listad där...Ska man behöva ta sig till en annan kommun för att få sjukvård, just idag har jag ingen ork och egentligen ingen annan dag heller, så den som lever får se...Skamligt!
Kan nog vara de otrevligaste männsikorna på denna planet som jobbar på detta stället. Spara er själva timmar och gå till nåt annat ställe!
Fick ingen som helst hjälp av läkaren här, fick kontakta en annan läkare på ett helt annat ställe som insåg allvaret. Sorgligt då SSK var fin vid bokningstillfället och hade större insikt om att läget var allvarligt. Rekommenderar ICKE!
För drygt två veckor sedan ringde jag och bad om receptförnyelse, men än idag fjorton dagar senare så fanns inget recept registrerat på apoteket - NONCHALANT!!!
Comment on this business

to add Vårdcentralen Ystad map to your website;