facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Värdskap i Väst - Möjligheternas Magasin på ön Hampholmen nära Smögen

Värdskap i Väst - Möjligheternas Magasin på ön Hampholmen nära Smögen

About

På en egen ö i Möjligheternas Magasin på ön Hampholmen nära Smögen kan ni njuta av exklusiva arrangemang i en unik miljö.

Story

Värdskap i Väst är inte bara ett företag, det är en inställning till service och kvalitet på allt som vi kan erbjuda våra gäster här på kusten.
Ute på en egen ö Hampholmen vid Smögen kan vi arrangera exklusiva arrangemang för dig och dina vänner eller kollegor.

Impressum

Maria Kjellsson



"Hampholmens Magasin ligger på ön Hampholmen en kort båttur från Smögen. En festlokal med stora bryggor, vedeldad badtunna och bastu. Öppet hela året för fest, bröllop, aktiviteter, möten och konferenser."
Address: Hampholmen, Smögen
Phone: 0706-400448
City: Smögen



related searches: All
Reviews
Jag gjorde en okulär besiktning av faciliteterna och det verkade mycket bra och tillsammans med utsikt och närhet till hav och bad alldeles utmärkt. Däremot väldigt svårttillgängliga omgivningar och för äldre direkt farliga att beträda. Eftersom det ligger på en ö är man begränsad vad gäller tillgänglighet, båt alltså. Helikopter kan inte landa. Isoleringen gör det svårt att stanna mer än någon natt samtidigt som man är mer än vanligt begränsad av vädrets växlingar.
Jag och min man hade vår bröllopsfest på Möjligheternas Magasin och är supernöjda. Maria som driver stället är mycket trevlig, professionell och extremt behjälplig. Hade valt detta stället alla gånger om, även sugen på att att hyra det för andra ändamål än bröllop.
Vi hade våran bröllopsmiddag/fest på Hampholmens magasin och vi är så nöjda! Bra mat, vacker miljö och helt underbara människor som driver stället! Rekommenderar det starkt!
Vilken upplevelse på denna paradisö. Mycket proffsig och säker transport med båt från fastlandet till ön, som bara ligger tvärs över sundet. Lokalerna, maten, badtunnan, bastu och vackrast omgivningarna gör detta till det perfekta stället både för privata fester och affärsmöten. Har bokat Hampholmen flera gånger för båda typer av event, och det har varit en succé. Kan varmt rekommenderas. Vi kommer åter !
Vi var där och firade bröllop, mycket trevligt värdpar och god mat. Stället var mysigt.
Verkligen mycket bullriga. Tack för att du förstörde vårt besök i området när vi reste från Frankrike. Synd.
Comment on this business

to add Värdskap i Väst - Möjligheternas Magasin på ön Hampholmen nära Smögen map to your website;