facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Vårhallen

Address: Simrishamn
City: Simrishamn


Similar places near
Hundstranden Hundstranden 20 meter Ganska trångt och du kan tyvärr inte släppa din hund från ledningenRekommenderade akt...
Tobiksviken Tobiksviken 981 meter Väldigt behaglig och lugn plats precis vid stranden. Vi var här och tälta, vår tältpl...
Simrishamns Motorklubb Simrishamns Motorklubb 1 km Simrishamns MK bildades 1977
Hamidas kök Hamidas kök 2 km Välkommen till Hamidas Aleppo Mat. Här bjuder vi dig på fantastisk syriansk matupplev...
Glashyttan på Baskemölla Glashyttan på Baskemölla 2 km Hit återvänder jag gärna! Vackert konst- och bruksglas i läckra kulörer och former. E...
Baskemölla - Hamnen Baskemölla - Hamnen 2 km En kväll i juli 2022. Bästa kvällen på sommaren 2022! Så vackert och rofyllt! Flera f...
Bo Mitt På Baskemölla Bo Mitt På Baskemölla 2 km Vackra keramik föremål.
bMECTE bMECTE 3 km bMECTE is a Swedish not-for-profit organisation working in the fields of art and educ...
Vinlistan Vinlistan 3 km SIMRISHAMN
Bil Bengtsson Simrishamn Bil Bengtsson Simrishamn 3 km Riktigt nöjd!! Tusen tack för hjälpen Johan
Reviews
Vilket ställe! Du kan välja mellan klassisk sandstrand ej långgrund eller att hoppa från klippor rakt ner i en lagun!! Försökte även ta mig en simtur från klipporna runt lagunen men det finns flera klippor precis under vattnet runt om så jag rekommenderar inte det. Det var iofs rejält höga vågor när vi var där; det kanske funkar i lugnt vatten.
Fantastiskt bad där vattnet är friskt och klart om än iskallt när vi var där. Hundar är välkomna. Klipporna på västra delen av stranden är riktigt läckra där de formar en liten lagun som är tillräckligt djup för att det ska gå att hoppa utan att slå i botten.
Mycket vacker plats. Var inte särskilt mycket folk där när jag var där. Väldigt kallt i vattnet 11 grader. Fin utsikt och gott om stigar att utforska.
I klipporna ligger en liten lagun. Hoppa från klipporna ned i vattnet, men dyk inte. Sandstranden bjuder ofta höga vågor och ett direkt vattendjup.
Trevligt ställe med ljuva nyponsnår och sand i en vacker, gulvarm nyans. Häftiga klippor, pigga vågor och söta hundar som rumlade runt i vattenbrynet. Återkommer gärna till denna harmoniska plats.
Perfekt picknickställe, speciellt kvällstid, då det är solnedgång där. Vacker natur. Lätt att ta sig dit. Granne till Tobisvikstranden.
Fantastiska basalt klippor omgivna av sandstrand på båda sidor, finns ett hundbad utmed den norra stranden som är populärt, trevligt ställe att fiska ifrån klipporna.
En fin plats att ta sig ett dopp eller att bara skåda.
Vacker miljö för avkoppling och bad. Lång sandstrand för barnfamiljen och en bergdel för vuxna som vill ta det lugnt. Min favoritplats på Österlen.
Fin plats med klippor eller sandstrand att bada från
Comment on this business

to add Vårhallen map to your website;