facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Värmdö Företagarförening

Värmdö Företagarförening

About

Värmdö Företagarförening strävar efter att ta Värmdö företagare in i en hållbar framtid, ekologiskt och socialt samt att utveckla företagandet och göra Värmdö till en bättre kommun att driva företag i.

Story

Vi verkar för att utveckla Värmdö företagar- och näringsliv i en hållbar riktning, ekologiskt och socialt. Detta gör vi tillsammans med våra medlemmar och ju fler vi är desto kraftfullare kan vi arbeta med vision om hållbarhet samt att göra det möjligt för fler företag att leva på sin verksamhet, blomstra och göra bra affärer - både lokalt och med världen som fält. Vi vill öka kompetens och medventenhet inom området för hållbar utveckling och gör detta genom olika aktiviteter och kommunikation.

Som företagare på Värmdö slipper du köa in till stan och kan njuta av den vackra miljö som Värmdö med öar, land och vatten erbjuder. När fler destinationer utvecklas till trivsamma platser att arbeta på så blir behovet av att transportera sig mot Stockholm city ännu mindre. Vi vill därför även vara med och utveckla våra vackra omgivningar till attraktiva platser för företag, inte bara för besökare och turister.

Ju fler medlemmar vi är desto större möjlighet har vi att påverka och verkligen göra skillnad. Företagen står för jobben i vårt örika område och gör det möjligt att få arbeta på hemmaplan. Vår uppgift som förenare i näringslivet är viktig.
Därför vill vi växa oss starkare och fortsätta utvecklingen av näringslivet in i en hållbar framtid i Värmdö.

Det är långsiktiga mål och ett spännande arbete.
Följ med Du också!

Address: Odelbergsväg 11, 134 40 Gustavsberg, Stockholms Län, Sweden
City: Gustavsberg
Zip Code: 134 40



related searches: Företagarna
Similar places near
BRF Prunus BRF Prunus 613 meter En sida för oss som bor i bostadsrättsföreningen Prunus i Porslinskvarteren , Gustavs...
Värmdö Nattvandrare Värmdö Nattvandrare 651 meter Hemsida: www.nattvandra.nu e-mail: [email protected]
Comment on this business

to add Värmdö Företagarförening map to your website;