facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Värmdö hund och katt pensionat

Värmdö hund och katt pensionat

About

Värmdö Hund & Katt Pensionatet ligger på Värmdö och drivs i hemmiljö. Här finns tid och rum för personligt och stimulerande omhändertagande av våra göster.

Story

Pensionatet är beläget i ett lugnt och fridfullt område med närhet till havet och underbara skogsområden i skärgårdsmiljö ca 30 minuter från Slussen.

Att välja passning åt sitt husdjur kan kännas minst lika viktigt som att välja dagis till sitt barn. Våra husdjur är familjemedlemmar som vi månar om. Du ska kunna känna att du är lugn och trygg med att ha din hund eller katt hos oss och att den är glad och tillfreds när du hämtar den.

Address: Nysvedsvägen 13, 139 51 Värmdö
Phone: 0709534391
City: Värmdö
Zip Code: 139 51



related searches: Värmdö hunddagis, Katt Värmdö, Kattpensionat Haninge, Hundpensionat Nacka, Kattpensionat Stockholm, Katthem Värmdö, Hundpensionat djurö, Driva kattpensionat
Similar places near
Värmdös hunddagis & djurpensionat AB Värmdös hunddagis & djurpensionat AB 3 km Översatt av Google Det såg bra ut i början... men sedan helt professionellt, svara al...
Reviews
Vilket pensionat! Kompetensen finns för våra älskade djur! Behoven väl tillgodosedda, bra miljö och oerhört bra bemötande dessutom! Tack fina Marlene för tiden med Riina!
Det känns tryggt att lämna sitt djur där. Det är seriöst, ordning o reda. Rent o snyggt samt att det läggs upp bilder så man får se hur ljuren har det.
Trevligt bemötande, fin miljö och mysiga kattrum. Rekommenderas!
Jättebra ställe för min katt ,med både ute o inneplats bra skötsel
Detta är världens bästa pensionat! Jag är alltid nöjd och trygg med vetskapen om att mina katter får den bästa möjliga omvårdnaden när jag är borta. Marlene med familj älskar verkligen djur och driver sin verksamhet med ett stort hjärta!
Som vanligt har vår katt Smulan fått den bästa omvårdnaden. Vi känner oss alltid trygga med att lämna henne hos Marlene. Vi vet att det inte kan bli bättre än på Värmdö hund och kattpensionat.
Vår katt hade det bra här några dagar i april. Hon berättade att de hade skött om henne väl.
Trevlig och kompetent personal med hjärtat på rätt ställe!
Vår katt hade det bra med mycket gos o gott omhändertagande. Vi kommer gärna tillbaka!
Comment on this business

to add Värmdö hund och katt pensionat map to your website;