facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Värmepatrullen AB

Värmepatrullen AB

About

Förnybar och grön energi. Värmepumpar och Solceller



"Vill du ha en pålitlig och kunnig partner som tillsammans med dig planerar och uppfyller en energilösning i ditt hem?Vi på Värmepatrullen inriktar oss på miljövänliga och kostnadseffektiva uppvärmningslösningar för ditt hus.- Förnybar & grön energi.- Värmepumpar, solceller och bergvärme."
Address: Rallarvägen 23, Åkersberga
Phone: 08-150 170
City: Åkersberga


Reviews
Service i världsklass! Snabb återkoppling och fantastiskt team. Funderat på solenergi i många år och det ända jag ångrar är att jag inte gjort det tidigare! Känner mig stolt över att bidra till miljön samtidigt som det är en långsiktigt lönsam investering <3
Jag sände detta mail den 2020-06-01 till värmepatrullen utan att fått något svar. Jag köpte 55 paneler och alla funkar utom en och jag tycker att det borde vara i deras intresse att höra av sig. Jag kan tyvärr meddela att panel 1.0.3411D4020B-F2, inte har fungerat sedan anläggningen startades. Jag vill att ni kan kolla den och sedan reparera den eller byter ut den. Jag väntar fortfarande på någon sorts garantibevis så att jag vet vad som gäller om det skulle bli några problem i framtiden. Med vänlig hälsning. Hans.
Professionella med bra service, snabba och tydliga. Tack för ett otroligt bra bemötande! Er tipsar vi vidare om :
Comment on this business

to add Värmepatrullen AB map to your website;