facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Värmlandsgården Där Ner

About

Värmlandsgården Där Ner - nya frihetstiden!

Story

Nu hyr vi ut vår härliga släktgård Där Ner veckovis eller del av vecka. Vår ambition är att på detta sätt säkerställa att vi har råd att utveckla och driva vår gård under många år framöver. Visionen innehåller även tankar om kursverksamhet, upplevelsepaket, annorlunda boende i trädkojor, marknadsdag någon lördag varje sommar med auktion, konsthantverk, värmländsk mat, musik osv. Har du en upplevelseidé som behöver en plats att utgå ifrån är vi öppna för förslag.
För mer specifika uthyrningsuppgifter se http://www.stugknuten.com/stuga.asp?stugid=10112 eller vår hemsida nedan.

Address: Skacksjö 11, 686 96 Sunne, Sweden
Phone: 0705-543123
City: Sunne
Zip Code: 686 96


Similar places near
Samuelsons Hideout Samuelsons Hideout 10 km Fint ställe.
Kråkslottet AB & Spökslottet AB - Hyresrätter för alla Kråkslottet AB & Spökslottet AB - Hyresrätte... 12 km Ungdomar till äldre, lägenheter för alla inom sunne kommun! Intresserad? Kontakta: J...
Fastighetsbyrån Fastighetsbyrån 16 km Extremt dålig mäklare Maria. Hon misskötte min pappas husförsäljning. Han förlorade m...
Sunne Stugby Sunne Stugby 16 km Det var lite mycket EPA-dunk på kvällen : Dom körde runt och runt yttre parkeringen d...
Hyr ett hus i cetrala Sunne Hyr ett hus i cetrala Sunne 16 km Hyr hus i centrum i Sunne när du besöker vattenlandet Västanåteater Ski Sunne Golfban...
Webk Fastighetsservice AB Webk Fastighetsservice AB 16 km Vi är tre stycken delägare som driver WeBK Fastighetsservice AB. Vi gör allt som ha...
Reviews
Närhet till natur, sjö, och bad. Lugnt, rent och serviceinriktad med en mycket avkopplande atmosfär. Det är en enkel camping i jämförelse med de stora campingarna, men söker du en mysig och naturnära upplevelse med de nödvändiga faciliteterna så är Värmlandsgården ett utmärkt alternativ.
Toppenfin plats, fin service och hjälp!Tjänst: 5/5
Underbart! Vad positivt överraskade vi blev när vi kom till Värmlandagården. Denna camping var riktigt personlig, inte det gamla vanliga mainstream camping a'la minigolf-och-pool. Här finner man en naturnära, vacker och ren camping med ett par stugor, runt 10 campingplatser med och utan elstolpe och supertrevlig personal som verkligen anstränger sig för att man ska ha det trevligt. Vi bodde både i tält nära grillplats och vacker sjö samt i stuga som var superfräsh. Vi bodde i Staren, men om ni får chans så rekommenderar jag tranan som ligger precis vid vattnet. De har både strand me flytbrygga, brygga och tillgång till kanot och båt. Vi åkte ut både med kanot och båt med tyst motor för fiske. Man kan åka över till Getön cirka 10 min med båt där det finns grillplatser och utedass. Läs mer på deras sida men jag rekommenderar starkt dem omni vill ha ett mer personligt boende med vacker natur.
Liten "camping" och väldigt enkel med väldigt många människor som ska dela hygienutrymmen och diskplats. Kök saknas. Städning inte i fas med antal gäster. Fanns knappt något varmvatten under 2 dygn.
Mysiga stugor i olika storlekar. Tallgoxen var bra utrustad och trivsam med en fin utsikt över sjön. Vi hyrde mtb som var nya för året och lättcyklade. Personalen var trevliga och serviceinriktade.
Superhärlig personal som låter oss uppleva underbar natur, med massa kul saker som naturen kan komma på. Hösten stod i sin bästa prakt idag när vi va där, alldeles underbart!
Supertrevliga ägare vacker miljö! Det är en naturcsmping med enklare service. Ingen möjlighet att tömma kemtoa så fixa det innan.
Fantastiskt fin natur, sjö och omgivningar. Dock ingen tv el Wifi i vår stuga. Trevlig bemötande och fint att kunna paddla i sjön.
Fantastiskt läge. Ok faciliteter, gammalt men rent och snyggt
Fantastisk camping för den naturintresserade! Passa på att tälta på Getön och paddla i de kringliggande sjöarna. Rekommenderas varmt!
Comment on this business

to add Värmlandsgården Där Ner map to your website;