facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Västerås stadsbibliotek

Västerås stadsbibliotek

About

Biblioteket - ditt tankeställe
Öppettider: http://www.bibliotek.vasteras.se/web/arena/oppettider

Story

Kundtjänst: 021- 39 46 01
Kontakta oss: http://www.bibliotek.vasteras.se/web/arena/kontakta-oss

Program: http://www.bibliotek.vasteras.se/web/arena/evenemang



"Välkommen till Västerås stadsbibliotek. På vår webbplats hittar ni öppettider och vad vi erbjuder. Biblioteket är alltid värt ett besök."
Address: Biskopsgatan 2, 722 11 Västerås
Phone: 021394601
City: Västerås
Zip Code: 722 11



related searches:
Similar places near
Kulturbanken i Västerås Kulturbanken i Västerås 350 meter Välkommen till Kulturbanken i Västerås. Det är som ett bibliotek för kulturprylar! V...
Mälardalens Högskola Högskolebiblioteket Mälardalens Högskola Högskolebiblioteket 661 meter Bra universitets bibliotek. Trevlig, lugn lokal. Stor betal-parkering för bil en bit ...
Tillberga Bibliotek Tillberga Bibliotek 9 km Mysigt bibliotek med världens trevligaste bibliotekarier.
Reviews
Att bara få sitta i lugn och ro. En oas där man kan ta det lugnt i annars en hektiskt stressig dag. Trevlig personer som jobbar där och gärna hjälper till att få fram rätt litteratur åt dig.
Besökte litteratur vecka. Det var författare och läsares träff punkt. Som bibliotek är det stort med trevliga personal och stort utbud digitala och hårdkopia. I början tänkte jag om klinker Manhattan brun som gammal väggar...men det är själv gömda könst...Hitta de i bilden! Inte den större men de små!
Stort bibliotek med stort utbud av både böcker och tidskrifter. Trevliga sittytor för läsning samt datorer och skrivare för de som behöver använda det en stund. Mycket bra kundservice både vid utlåning och datoranvändning.
Bra utbud av böcker och alltid hjälpsam bibliotekarie som gärna hjälper till med tips om böcker.
En plats med kunskap och berättelser i överflöd. Magi.
Bra, kunnig och trevlig personal. Kanske inte det största biblioteket men bra utbud
Det mest imponerande av bibliotek jag varit i Sverige. Ändå har jag plånboken full med kort från biblioteken från de större städerna. Kan rekommendera att besöka det. Vacker interiör med massor av rum och böcker. Jag är glad att ha haft tillgång till det dagligen under uppväxten. Utanför finns Stadens botaniska trädgård, Domkyrkan och Sveriges äldsta gymnasium.
Väldigt fint på barnavdelningen när dom har renoverat.
Trevlig läshörna med många tidningar.
Alltid lika kul att komma till biblioteket och se vad dem har. Biblioteket är större än vad man tror. Det finns ett väldigt stor utbud av böcker man kan få.
Comment on this business

to add Västerås stadsbibliotek map to your website;