facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Västerås stadsmission

About

Vi arbetar för att göra Västerås till en mänskligare stad för alla.



"Västerås stadsmission arbetar för att göra Västerås till en mänskligare stad för alla. Stadsmissionen hjälper människor i utsatta situationer i konkret handling, förebyggande arbete och opinionsbildning. Verksamhetsområdena är socialt arbete, omsorg, vård och utbildning.Västerås stadsmission bygger på många människors medmänsklighet och engagemang. Engagera dig gärna som volontär eller givare."
Address: Ateljégatan 4, 72471 Västerås
Phone: 021-40 44 40
City: Västerås
Zip Code: 72471


Reviews
Trevlig butik med stort utbud! Lite höga priser på julsaker men annars tycker jag det mesta är vettigt!
Väldigt trevlig och välskött second hand! I mitt tycke den mest ordnade butiken i dessa sammanhang. Mycket kläder och böcker men lokalen är bra och ren och även sakerna känns fräscha.
Väldigt bra ställe att lämna in saker på. Jag orkar inte sälja sakersåvida det inte är värda lite mer men vägrar kasta fina, hela och fungerande saker. De tar emot utan att krångla och är väldigt trevliga. Butiken är oxå bra, det finns en salig blandning på saker och jag har gjort många fynd här.
Här hittar jag mina allra flesta fynd, det finns så otroligt mycket olika prylar och det är sällan jag går ut ur butiken tomhänt.
En bra secondhand, blir allt dyrare men det blir ju all secondhand då efterfrågan verkar öka.
Man kan hitta många fynd, dessutom går mycket av vinsten till de stackars uteliggarna samt de som har det torftigt och tufft jag berörs.
Kan inte annat än tycka att dom gör ett kanonbra jobb! Och pengarna går till en god sak oxå!! Den dagen dom inte behövs längre så lever vi i en bättre värld!!
Finns mycket av allt men rörigt på det dåliga sättet .. rekommenderas för möbel och matt köp
Har mycket begagnade saker till salu möbler, porslin kläder
Trevlig personal, enkelt och smidigt att lämna saker när man väl hittat inlämningen på baksidan.
Comment on this business

Reviews, get directions and contact details Västerås stadsmission.

Västerås thrift & consignment store

opening hours, reviews, map, satellite view. Västerås västerås nonprofit organization location, how can i go. Västerås stadsmission address, phone, state, city, zip code. On this page you can find companies similar to Västerås stadsmission. On this website you can share your comments and experiences about Västerås stadsmission with other people.

to add Västerås stadsmission map to your website;



Similar places near
Studieförbundet Bilda Studieförbundet Bilda 0 meter Detta är Studieförbundet Bildas lokala sida. Här får du tips på studiecirklar, förelä...
Aros 2C - Second hand, second chance Aros 2C - Second hand, second chance 609 meter Mycket saker trots liten butik!
ÖoB ÖoB 842 meter
Rbu Västmanland Rbu Västmanland 845 meter Förening för rörelsehindrade barn och ungdomar och unga vuxna. Vi hälsar alla hjärtli...
Västmanlands läns hemslöjdsförbund Västmanlands läns hemslöjdsförbund 902 meter Varmt rekommendera detta plats!! Gratis och lärorik samt roligt!!
Loppiskillen247 Loppiskillen247 1 km I min lilla butik kommer jag sälja av det stora lager som jag har liggandes. Men för ...
Slussa Vänner Slussa Vänner 2 km Västerås / Västmanland
Fritidsbanken Västerås Fritidsbanken Västerås 2 km De har många såkar
Frälsningsarmén Bistånd Frälsningsarmén Bistånd 2 km Ett fantastiskt ställe. För dig som vil vara med och se till att bistånd kommer ut ti...
Läkarmissionen Second Hand Västerås Läkarmissionen Second Hand Västerås 2 km Bra utbud. Lite urfiskat om en går ofta dit.
Barnens Rätt Till Föräldrarnas Tid, Fb-sida Barnens Rätt Till Föräldrarnas Tid, Fb-sida... 2 km Föreningen som vill att föräldrarna, inte staten, ska ha hand om barnen.
Bemuf Västerås Bemuf Västerås 3 km Bemuf är en organisation som strävar efter att stärka banden mellan bosniakiska ungdo...
Atlas Förening Atlas Förening 3 km Fantastisk verksamhet
VIK Support VIK Support 3 km VIK Support, supporterförening till Västerås IK. Läktarkultur sedan 1993.
Attention Västerås Attention Västerås 3 km Vi är en Intresseförening för personer med neuropsykiatriska funktionsvarianter (NPF)...
Skerike Bygdegård Skerike Bygdegård 3 km En gammal skola som nu är en bygdegård i ett fint skick.bra med parkering.
IBF Västerås IBF Västerås 3 km Usch.. fel färg på tröjan... blä