facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Västerbacken Hotell & Konferens

Address: Kyrkogatan 17 , Holmsund 913 31, AC, SE
Phone: +46 90 242 65
City: Holmsund
Zip Code: 913 31



related searches: Västerbacken holmsund lunch
Reviews
Billiga och enkla rum, man får inte vara rädd för lite svartmögel i duschen. Lokalerna andas förgången storhet, vilket är fräckt, tycker jag.
Standard hotel. Inga fel på rummen. Endel rum har udda dusch. Frukosten var bra.Rum: 3/5
Bra övernattning till rimlig peng.
Bra och verkligen prisvärt hotell. God frukost. Jättebra tryck i duschen. Sköna sängar. Bra att det fanns en skrapa att raka bort vatten med efter att man duschat. Bra att det var 2 kuddar i sängen. Bra att det fanns extra filt när man blev lite frusen. Fint att man kunde ta en kvällsmacka och en kopp te när man kom fram. Trevlig personal. Enkelt att hitta till rummet och frukosten, bra skyltat. Bra informativ informatonspärm på hotellrummet.
Min bror bodde i tre nätter. Så nöjd med rummet. Frukost och att få ta sig en smörgås när man kommer tillbaka efter att varit ute.
Lugnt område i skärgårdsmiljö. Fantastiska byggnader och grönområde. Dock lite slitet och i behov av kärlek. Trevlig och hjälpsam personal. Att det finns tillgång till kaffe och möjlighet att göra mackor är ett extra plus. Rekommenderas.
Lugnt och fint. Om man tar sig tid att åka några km utanför stan, ut mot Kvarken, får man en annorlunda vistelse. Bra frukost och möjlighet till fika vilken tid som helst. Mycket tillmötesgående personal.
Nya ägare kanske kan få fart på hotellet? Trist när förra ägaren stängde ner lunchen. De hade sjysst käk då å då. Husmanskost. Å kanske de godaste tjocka revbenspjäll som jag käkat.
Rummen behöver verkligen rustas upp och städas bättre. Rummen är slitna och sjabbiga. De allmänna utrymmena är mycket fräschare. Personalen var dock trevlig och proffsig och frukosten var godtagbar.
Den kan man bo där fick man frukost och kvällsfika det var en fin plats med sjö som utsikt lugnt ställe inga oväsen. Jag skulle rekomendera folk som åker dit.
Comment on this business

to add Västerbacken Hotell & Konferens map to your website;