facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Västerbotten i Almedalen

Västerbotten i Almedalen

About

Region Västerbotten är aktiva under den årliga Almedalsveckan. Här hittar du mer information om våra aktiviteter under veckan. Varmt välkommen.

Story

Region Västerbotten satsar offensivt för att lyfta och ytterligare stärka de regionala förutsättningarna för initiativ från näringslivet, akademi/utbildningsanordnare, politik/förvaltning och civila samhället. Almedalsveckan har utvecklats till Sveriges största politiska mötesplats och är unik i sitt slag, både för Sverige och övriga världen.

Almedalen är ett självklart forum för länets intressen att synliggöras i. Därför finns Västerbotten på plats i Visby mellan den 2 till 9 juli 2017.

Västerbotten är tveklöst ett av de mest aktiva länen under Almedalsveckan då vi skapar en framgångsrik utgångspunkt för våra Västerbottniska aktörer, vilka i sin tur arrangerar allt från seminarier till debatter, workshops och mingel.

Address: Novgorodgränd 1, 621 56 Visby
Phone: 0706664995
City: Visby
Zip Code: 621 56



related searches: Mingel Almedalen 2023
Similar places near
Sverige i Världen Sverige i Världen 121 meter Välkomna till Almedalens globala mötesplats! Sverige i världen arrangeras på Donnersg...
Almedalsveckan Almedalsveckan 129 meter Var på Gotlandsmusikens konsert som var en hommage till Pugh. Fantastiskt bra! Gratis...
Den globala skolan • Universitets- och högskolerådet Den globala skolan • Universitets- och högsk... 1 km Fantastisk service !!! Hej Elisabet Bäckström och Saja Stort Tack !!!För din hjälp oc...
Region Gotland, Visborg Region Gotland, Visborg 3 km Otroligt,så fint att få se.
Region Gotland Region Gotland 3 km Välkommen till Region Gotlands officiella Facebooksida! Mer information om Region Got...
Västerhejde Vuxendagis Västerhejde Vuxendagis 7 km Först & främst Esperansas ställe bär hon behöver bli ompysslad, få lite kärlek & mat....
Reviews
Var på Gotlandsmusikens konsert som var en hommage till Pugh. Fantastiskt bra! Gratis, fast de tog gärna ett bidrag till Hjärnfonden. Hoppas att alla skickade in ett generöst bidrag!
Ett mysigt ställe med lekplats för barnen och damm för sinnet. Perfekt, utom när turistsäsongen är igång om man är folkskygg.
Fin plats med stor lekpark, en damm med en fontän av Tyra Lundgren och många änder. På scenen hålls partiledartalen under Almedalsveckan. Lekplats: Stor rolig lekplats
Mysig och vacker liten park Det var många söta fåglar här
Vackert med kust, botanisk park och gamla stan. Billigt fika och gratis toa på biblioteket. Fina restauranger vid strandpromenaden.
Fint alla årstider om året. Bra parklek och fin fontän, passar för picknick men det blir ganska fullt med folk i området om sommaren. Härligt att uppleva platsen nu på hösten också! Lite mindre folk men mångra vackra höstlöv :
Otroligt fint går inte att beskriva. Måste upplevas på egen hand.
Fin park! Mysig omgivning. Ganska bra lekplats.
Underbar plats med en sagolik utsikt. Nära till bra boende och bra restauranger. Rent och snyggt. Ett måste när du är på Gotland.
fin part, trevlig omgivning
Comment on this business

to add Västerbotten i Almedalen map to your website;