facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Västergården 1842. Svenskt kött från Ånö, Östhammar.

Västergården 1842. Svenskt kött från Ånö, Östhammar.

About

Västergården Ånö, Lantgårdsprodukter sedan 1842. Vaccuumpackat svenskt lamm och griskött i lådor. Husbils- och husvagnsförvaring. Lammskinnsprodukter.

Story

Västergården är belägen i Ånö, ca 6 km väster om Östhammar. Vi värnar om miljömedveten småskalig livsmedelsproduktion med god djuromsorg som högsta prioritet.

Gårdens marker drivs ekologiskt av 6:e och 7:e generationen och vi producerar svenskt lammkött & griskött samt kvalitetslammskinn från gårdens 40-tal gotlandsfår. Grisköttet produceras av våra 11 suggor för småskalig produktion av pigghamgrisar.

Allt vi säljer produceras hos oss på Västergården. Vi levererar kvalitetskött som slaktats lokalt och levereras vacuumpackat och etikettmärkt från kylbil/kylsläp.

Västergården har funnits i släktens ägo sedan 1842 och ägs nu av 7:e generationen. Gården har en gedigen historia sedan den blev en av få återstående gårdar efter den stora bybranden i Ånö på 1880-talet.

Address: Ånö, 74292 Östhammar
City: Östhammar
Zip Code: 74292


Similar places near
Coop Extra Östhammar Coop Extra Östhammar 4 km Coop Extra har som mål att vara ortens bästa matbutik. Här ska det vara enkelt och sm...
Willys Willys 5 km Helt okej priser men saknar större förpackning av varor som går åt, exempelvis pasta ...
Coop Östhammar Coop Östhammar 5 km Prisvärda varor, färskvaror av högsta kvalitet och Sveriges bredaste sortiment av eko...
Duderö Limousin Duderö Limousin 7 km Duderö Limousin föder upp nötkreatur av rasen Limousin, både till avel och privatförs...
Comment on this business

to add Västergården 1842. Svenskt kött från Ånö, Östhammar. map to your website;