facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Västerhaninge Bygdegården

About

Västerhaninge bygdegård tillgänglig för uthyrning.
byggdes slutet av 1920. som en samlingslokal.
kök med porslin för 100 gäster diskmaskin 3 toaletter 1 handikapps toalett
stolar och bord för 100 gäster. lokalen rymmer 100 gäster.

Address: Stationsvägen 15, 13738 Västerhaninge
Phone: +46721594328
City: Västerhaninge
Zip Code: 13738



related searches: Bygdegårdar, Vendelsö Bygdegård, Lokal Västerhaninge, Hitta bygdegård, Bygdegård Hudiksvall, Bygdegård Uppsala, Bygdegård Karlskrona, Stortorps bygdegård
Reviews
Om ni funderar på att hyra lokalen då bör ni filma den först samt räkna bestick & glas. Känns som att ansvarig letar fel / hittar på fel för att få renovera lokalen eller för att få pengar. Jag skulle aldrig hyra denna lokal.
Fint ställe! Lite trångt kök!
Dottern fick byta dag pga dubbelbokning. De hade redan betalat, men inte de som fick ha fest lördagen som var bokad. Otrevlig man som skötte om det hela.
Vacker plats tyvärr stängt när jag var där
Mycket trevlig lokal med väl utrustat kök och en mycket trevlig kontakt med värden. Bra med toaletter och utrymmen för förvaring. Dock skulle det vara bra om köket utrustades med champagneglas, uppläggningsfat, karaffer och sådant som är otympligt att bära med sig vid fest. I det stora hela blev det en mycket lyckad fest!
Stor lokal med stora utrymmen. Toppen. Vi firade min sons 50års dag. Bra mat. Dricka. Vegetarisk, vegan mat. Speciell mat för mjölkallergiker. Alla 40 närvarande sa att det var det bästa 50års kalas de varit på.
Passar bra för flertalet aktiviteter såsom middagar, fester. Skulle tro 20 - 100personer kan rymmas. Inte nyrenoverat men bord, stolar, porslin finns.
Vacker plats tyvärr stängt när jag var där
Bra festlokal som passar utmärkt för både den mindre firmafesten och den större kompisfesten. Gångavstånd till pendeltåget.
Riktigt fint lämpligt ställe
Comment on this business

to add Västerhaninge Bygdegården map to your website;