facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Västertorps Hjärta

Västertorps Hjärta

About

Välkommen till Västertorps Hjärta. Vi är en klassisk kvarterskrog med stora ambitioner som serverar lunch och a la carte av god kvalitet.

Story

Välkommen till Västertorps Hjärta Vi är en modern kvarterskrog med stora ambitioner som serverar lunch och a la carte av god kvalitet. Sommartid öppnar vi upp vår populära uteservering där vi kan erbjuda er avnjuta en god middag eller något svalkande från vårt breda bar sortiment.

För er som gillar sport visar vi även matcher som sänds runt om i världen på vår storbilds tv. Vi önskar er varmt välkomna.

Address: Störtloppsvägen 30, 129 47 Hägersten, Stockholms Län, Sweden
Phone: 08-88 60 86
City: Hägersten
Zip Code: 129 47


Opening Hours

Monday: 10:00 - 23:45
Tuesday: 10:00 - 23:45
Wednesday: 10:00 - 23:45
Thursday: 10:00 - 23:45
Friday: 10:00 - 01:00
Saturday: 11:00 - 01:00
Sunday: 11:00 - 23:00


related searches: Erssons Fruängen, Parma fruängen
Similar places near
Hägern Hägern 779 meter Åsens bästa hak! Förutom att de har live underhållning så som trubadurer så visar de ...
Pub Diset Pub Diset 2 km En förstklassig förortskrog som jag från Järfälla gärna tar bilen till på lördagarna....
The Swan Restaurang, Pub & Musik Bar The Swan Restaurang, Pub & Musik Bar 3 km En mysig lokalkrog som serverar luncher samt erbjuder underhållning fredag och lördag...
Reviews
159 kr för en Wokad Kyckling portion mini-mini. Knappt något ris alls, två hela tomater, två långa gurkbitar för att ta upp plats i lådan, minimalt med kyckling. Helt uruselt! Andra maträtten Haloumiburgare hade sötpotatispommes som troligtvis blivit tillagade i mikron. Västertorps baksida. Undvik!
Vi beställde hem maten. Pizzorna var alla brända, barnen ville inte äta dem. Vitlöksbrödet för 89 kr bestod utav två rostbröd med vitlökspulver på. Ingen bra kvalitet på kebabtallriken och snålt med pommes. Riktigt besvikna och tråkig upplevelse.
Jag tyckte om. Det var gott. Ingredienser smakade: mozzarella och funghi smakade precis mat och oregan var väldigt bra. Det är en typ av kryddor som ofta smakar ingenting i Sverige men inte på den här. Väldigt bra.
Dold pärla? Här har man ju som local varit och sugit i sig en och två bärs oräkneliga gånger, men första gången jag provade att faktiskt äta och dra in en pizza. Överlägset bästa pizzan i Stockholm jag smakat från ett ställe som inte marknadsför sig som "lyx" eller "napoletansk pizza". För kring en hundring får du rejäl pizza med ingredienser som smakar mycket och färskt, som tillämpligt vad gäller ingredienser från medelhavet. Alici på napoletanan autentisk och robust. Hel kapris och fantastiskt bra oliver! T.o.m. tomatsås och oregano smakade exotiskt och kraftfullt. Dock kunde de ju dragit ner lite på osten - även den bra, sannolikt riktig mozarella, och gjort pizzan lite mindre "blöt"... Degen även den av bra klass, småtuggig och elastisk som det ska vara. I vilket fall en otrolig överraskning, tummen upp. Stället är ju lite slitet men det får man vänta sig på den här typen av kvarterskrogar...
Torrt kött och hamburgare, Bea smakar inge vidare och det är mest folk som dricker här, servitören verkade dålig på prata pekade på menyn och var oförskämd när jag frågade om de hade tagit betalt rätt. Undvik om du inte gillar fylle ställen med öl på bord och golv...
Ett bra ställe att dricka öl på men beställ inte med kylda glas. De luktar konstigt och sätter en konstig smak på ölen. När det kommer till mat provade jag en Calzone. Den var ingen höjdare men ska testa en utbakad nästa gång. Trevlig personal.
Fläsknoisette Black/White och en öl, satt som en smäck.Mat: 4/5
Absolut äckligaste gränges och Paulaner jag någonsin druckit, jag och min vän lyckdes inte ens dricka upp gränges då den var så vidrigMat: 1/5
Det här är hjärtat restaurang
Kvarterspizzeria i Västertorp centrum. Trevlig och hjälpsam personal och riktigt god pizza
Comment on this business

Directions to Västertorps Hjärta with public transportation


Apoteket 20 meters
Störtloppsvägen 50 meters
Stämsvängen 110 meters
Västertorps centrum 120 meters
Västertorp T-bana 170 meters

to add Västertorps Hjärta map to your website;