facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Västertorps Trafikskola

Västertorps Trafikskola

About

Vi på Västertorps Trafikskola erbjuder lärarledda kör och teorilektioner med teoriövningar via datorer samt handledarutbildning och Riskutbildning ett.

Story

Västertorps Trafikskola startades 1974 av Lars Lindholm och det är jag som driver företaget tillsammans med min son Christofer Lindholm. Jag är utbildad utbildningsledare vid trafikskolan och har 30 års erfarenhet inom branschen.Som elev hos oss erbjuds du en inviduell utbildningsplan och kostnadskalkyl som efterhands stäms av så att du uppskattningsvis vet hur många körlektioner du har kvar till körkortsprovet.Det går även bra att ta med din privata handledare på körlektionerna, då vi kan ge råd och tips på vad ni skall öva på hemma.

Vi tillhandahåller också Introduktionsutbildningar för handledare och elev samt Riskettan.
Du kommer att få utbildning i riskfyllda moment som te.x. av och påfarter, omkörning och mörkerkörning.

Mörkerkörningen sker endast i bil under perioden 15/10 tom. 15/3, därefter så sker den i teorisal.

Vi arbetar även med att du som elev skall få en ökad självvärdering samt miljötänkande. Bilarna som du kör med är utrustade med alkolås, inte för att kontrollera att ni som elever är nyktra utan som en manifestation mot alkohol i trafiken.

Företaget är anslutet till STR, Sveriges Trafikskolors Riksförbund.

Address: Domargränd 16, 12947 Hägersten, Stockholms Län, Sweden
Phone: 086466262
City: Hägersten
Zip Code: 12947


Opening Hours

Monday: 07:00 - 19:00
Tuesday: 07:00 - 19:00
Wednesday: 07:00 - 19:00
Thursday: 07:00 - 19:00


related searches: Midsommarkransens Trafikskola, Hägerstens Trafikskola omdöme, Fruängen trafikskola, Västerort Trafikskola, Trafikskola Stockholm, Körkortshuset, Körpaket Stockholm, Körskola öppet helg
Similar places near
Fruängens Skola Fruängens Skola 925 meter Vissa bra lärare, dålig mat
Hägerstensåsens Skola Hägerstensåsens Skola 948 meter En sån skola som man tänker sig att de ska vara. Har en glad dotter som tycker om att...
Stockholms Filmskola Stockholms Filmskola 3 km Översatt av Google De internationella klasserna är en fullständig bluff. Jag föll för...
Widrikssons Åkeri AB Widrikssons Åkeri AB 3 km chaufför som inte kan svenska. Han körde in i min bil och rev upp hela bakskärmen. G...
Reviews
Bra körskola, rekommenderar. Dock lite känsla av att de vill sälja på fler lektioner än vad som är nödvändigt. Men är ändå nöjd, jag tog ju mitt körkort så : med hjälp av dem och privatkörning.
Väldigt pedagogiska och bra körlärare. Jag rekommenderar trafikskolan till andra.
Jag är otroligt nöjd med Västertorps Trafikskola. Bra kurser, fantastiska lärare Mohammad, Samira och David och trevligt bemötande! Jag klarade både teoriprovet och uppkörningen galant. Jag kan verkligen rekommendera Västertorps Trafikskola!
Duktiga lärare här. Handledarutbildningen var underhållande och givande samma gång, bra fika i pausen ett stort plus. Jag bokade även en lektion inför uppkörning. Tack vare Davids tips och lärdomar kunde jag ta mitt körkort Väldigt tacksam och nöjd.
Dom försökte lura mig på pengar så en tips folket. GÅ HIT OM NI VILL BLI LURAD PÅ PENGAR. Väldigt dryg lärare och lektionerna avslutades alltid lite tidigare, trots han var alltid försenad till lektionena. Det kändes att de hade dessutom inga grundliga genomgångar av momenten. Märkte verkligen skillnad när jag gick till en annan bilskola.
Västertorps Trafikskola är den bästa upplevelsen jag haft bland de trafikskolor jag varit i kontakt med. Alltid vänligt bemötande och, Lasse som jag körde med, har varit väldigt metodisk och pedagogisk. Aldrig stressande. Trafikskolan hjälper även till och kan justera efter dina behov utan problem, samt superbra priser! Stort tack och 5 stjärnor!
Bokade in en utbildning som ställdes in i sista sekund för att det var för få bokningar… så besviken. Inte konstigt det blir få som bokar när kurserna inte garanteras gå.
Välj annan trafikskola
Alldeles utmärkt upplevelse!
Comment on this business

to add Västertorps Trafikskola map to your website;