facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Västerviks Fönster & Dörrtjänst AB

Västerviks Fönster & Dörrtjänst AB

About

Västerviks Dörrtjänst AB

Story

Västerviks Dörrtjänst startades 1990 av Håkan Persson som har för avsikt att bli en respekterad leverantör av dörrar, fönster och garageportar till företag och privatpersoner i Västervik med omnejd.

Västerviks Dörrtjänst affärside är att erbjuda kompletta lösningar som kostnadsfri måttagning till fullt klart inne och ute.

Västerviks Dörrtjänst är även ett Crawfordcenter där vi erbjuder en rad olika varianter av takskjutportar från Crawford. Även i den här delen av verksamheten så är affärsiden att erbjuda kompletta lösningar.

Västerviks Dörrtjänst saluför och monterar exklusiva fönster och dörrar, alla typer av garageportar samt säkerhetsdörrar. Dörrleverantörer vi jobbar med är Diplomatdörren, BorDörren och dooria. Fönsterleverantörer är Tanumsfönster och Allmogefönster. Vi har också andra samarbetspartners när behov uppstår.

Köp dina dörrar, fönster och garageportar med montering. Vi tar mått, levererar och monterar till ett fast pris och med full garanti. Enklare och bekvämare kan det knappast bli!

Välkomna

Håkan Persson



"Västerviks fönster och dörrtjänst strävar efter att vara det självklara valet oavsett om ni bestämt er för att byta fönster, dörr, garageport eller renovera.Vi arbetar med välkända varumärken av hög kvalitet. Tillsammans med våra yrkesskickliga hantverkare vågar vi lova att arbetet blir precis så bra som ni önskar.Västerviks fönster och dörrtjänst har erfarenhet av både mindre projekt åt privatkunder samt mer omfattande entreprenader åt företagskunder.Fram till idag har vi hjälpt över hundra kunder att förverkliga deras drömmar och visioner. Vissa genom något enstaka fönsterbyte och andra genom renovering av badrum.Hur ser just din dröm och vision ut?Hör av dig till oss – Vi vill och kan hjälpa dig."
Address: Kristineberggatan 27, 59361 Västervik
Phone: 049034567
City: Västervik
Zip Code: 59361


Similar places near
B-Å Fastighetsservice B-Å Fastighetsservice 204 meter Fastighetsservice. Gräsklippning. Trädfällning. Klippning av häckar. Lövblåsning. Bor...
Nordsjö Idé & Design Västervik Nordsjö Idé & Design Västervik 347 meter Vi jobbar med färg, form och inredning och vårt mål är att inspirera dig till att för...
Clas Ohlson Sverige Clas Ohlson Sverige 1 km Ett mekka för prylälskare. Ovanligt tjänstvillig och vänlig personal.
Biltema Biltema 1 km Har försämrats senaste åren.. Utbudet har minskat och hela butiken ger en känsla av ...
Bråviks Bråviks 11 km Välkommen till oss på Bråviks i Västervik. Hos oss finner du trygghet i dina idéer oc...
Reviews
Kan inte göra annat än att ge högsta betyg. Vi är över förväntan nöjda med vårt fönsterbyte. Trevlig personal och grabbarna, Emil, Erik och Jimmy, gjorde ett imponerande arbete med monteringen. Uppskattar verkligen professionella hantverkare. Rekommenderas varmt. Sune Werodin och Marianne Beijer.
Verkligen service inriktad personal
Bra o kunnig personal
Kompetent och trevlig personal
Översatt av Google trevlig personal, hjälpsam och bra arbete och råd Trevlig personlig, hjälpsam och bh arbete och hjul Original nettes Personal, hilfsbereit und gute Arbeit und Beratung trevlig personal, hjälpsam och bra arbete och råd
Översatt av Google Bra Original Good
Comment on this business

to add Västerviks Fönster & Dörrtjänst AB map to your website;