facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Västerviks Gymnasium

Västerviks Gymnasium

About

Västerviks Gymnasium har ett brett utbud med 11 nationella program inriktningar och 6 profiler.

Story

Västerviks Gymnasium har ett brett utbud med 11 nationella program (BA, EE, IN, HV (frisör, finsnickeri), VO, HA, RL, SA, NA, EK, ES (Musik). Dessutom innehåller många av programmen flera inriktningar vilket ger dig mycket stora valmöjligheter. Skolan erbjuder även individuella programmen.

Från och med höstterminen 2017 kommer Västerviks Gymnasium att erbjuda fyra idrottsprofiler, sedan tidigare finns profil fotboll och profil simning. Nyheterna är profil ishockey och profil ridsport. Alla fyra profilerna erbjuds på Västerviks Gymnasiums alla 11 nationella program, även det är nytt från och med hösten 2017.

Vi fortsätter att erbjuda profilen bild- och formgivning på Samhällsvetenskapsprogrammet, och profil teknik på Naturvetenskapsprogrammet.

För dig som tänker läsa vidare finns möjligheten att inom det individuella valet få den behörighet som krävs för vissa högskole- och universitetsstudier, även om du väljer ett yrkesinriktat program. Vi har många kurser att välja mellan på det individuella valet, bland annat kan du läsa kurser som ger dig meritpoäng. Våra duktiga studie- och yrkesvägledare hjälper dig gärna så att du får rätt utbildning för just dig! Vi kan dock inte lova att alla program startar varje läsår. Det är som vanligt efterfrågan som styr, ett program eller inriktning kan inte starta med hur få elever som helst. Tveka inte att kontakta oss på Västerviks Gymnasium om du undrar över något.

Address: Östersjövägen 6, 593 32 Västervik
Phone: 0490- 25 43 00
City: Västervik
Zip Code: 593 32


Similar places near
Reviews
Lite rörigt på Komvux men bättre skyltning kommer göra susen
Lärarna ger oss en pärm o säger att vi ska sätta in allt i den och sen slår dem inte hål på papperjävlarna
Bra strukturerad student firande
Översatt av Google Bästa evvor Original Best evvor
Översatt av Google SKRÄP Original TRASH
Comment on this business

to add Västerviks Gymnasium map to your website;