facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Västerviks Sjukhus

Address: Västervik
City: Västervik


Similar places near
Ungdomstorget Västervik Ungdomstorget Västervik 1 km Ungdomstorget är för dig som är ung vuxen upp till 25 år och bor i Västerviks kommun....
Reviews
Väldigt tacksam med barnavdelningen. Lekterapi rum och all personal hjälpte att min barn så att det var roligt att vara inlagd även om det var jobbigt.
Bra information från avd. 89 vid ankomst och under lite dryga dygnet jag låg där. Vid utskrivning ingen info om att recept hade skrivits ut. Ingen info om vilka ev. komplikationer som kunde uppstå Ville inte ta ansvar när komplikationer uppkom
Härlig personal, inga väntetider, fint bemötande. Var där bara för rörtgen av en fraktur denna gång, men har även "frekventerat" handkirurgen för några år sedan: Är fortfarande "fäst vid" yttersta leden på höger ringfinger, tack vare dem - Var inblandad i ett hundslagsmål, jag förlorade... & voffsen kom av sig på kuppen, så det var i alla fall värt det! Nytt besök... För kass hörsel inte mycket funkar numera denna gång. Såväl läkaren som hans assistent helt underbart rara och informativa, kunde inte vara bättre! Magnetröntgen denna gång: Lika positivt som alltid, personalen är HELT underbar! Ska Du tvunget bli sjuk eller skadad, försök bli det nära Västervik...
Besökte öron näsa hals,läkare Ulf!!!Har sällan blivit så väl mottagen!Fantastisk läkare,uppdaterad om mig som patient,inform.om mina senaste undersökn.o visade,som inte ens min husläkare gjort!! Talade tydligt,lugn,saklig!!Helt enkelt en diamant för läkarkåren!! Önskar mig en sån husläkare!!
Gynekologerna är jätteduktiga och för oss invandrare är de väldigt uppmärksamma när de pratar som underlättar vår förståelse.
Ett bra bemötande och fick snabbt hjälp , dom hade verkligen anpassat säkerheten på tänkande coronavirus risken till det optimala , så jag kände mig trygg i deras händer , det var även väldigt fina rum på sjukhuset och god mat kan jag låva er . Tack all personal som tog hand om mig .
Återigen en mycket positiv upplevelse på Västerviks sjukhus! Idag gjorde coloscopiteamet ett superprofessionellt jobb. igen! Kallelse, instruktion och incheckning kunde inte varit bättre organiserat. Bemötande och behandling av teamet first class!
Mycket bra och trevlig personal som hjälper oss att hitta dit man ska.
Sämsta sjukhus dålig personal allt tar de det lugnt så får man vänta länge på svaren osv. Allt e lögn med Sveriges bästa sjukhus. Om det skulle vara så skulle de ta inte så lång tid allt osv
Tack alla underbara människor jag träffade på akuten 27/7. Jag kom in halvsex och åkte lite före nio. Fantastiskt. Då fixade Stina mitt avkapade finger på ett underbart sätt. Även teknikern som jag inte har namnet på. Ni var så goa allihop. Tack!!
Comment on this business

to add Västerviks Sjukhus map to your website;