facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Västerviks Sjukhus

Address: Östra Kyrkogatan 48, 593 33 Västervik
Phone: 049086000
City: Västervik
Zip Code: 593 33



related searches: 1177 Kalmar, Västervik at ansökan, Jobba hos oss Region Kalmar, Region Kalmar, Sjukdomar
Similar places near
Reviews
Ett bra bemötande och fick snabbt hjälp , dom hade verkligen anpassat säkerheten på tänkande coronavirus risken till det optimala , så jag kände mig trygg i deras händer , det var även väldigt fina rum på sjukhuset och god mat kan jag låva er . Tack all personal som tog hand om mig .
Sämsta sjukhus dålig personal allt tar de det lugnt så får man vänta länge på svaren osv. Allt e lögn med Sveriges bästa sjukhus. Om det skulle vara så skulle de ta inte så lång tid allt osv
Återigen en mycket positiv upplevelse på Västerviks sjukhus! Idag gjorde coloscopiteamet ett superprofessionellt jobb. igen! Kallelse, instruktion och incheckning kunde inte varit bättre organiserat. Bemötande och behandling av teamet first class!
Tack alla underbara människor jag träffade på akuten 27/7. Jag kom in halvsex och åkte lite före nio. Fantastiskt. Då fixade Stina mitt avkapade finger på ett underbart sätt. Även teknikern som jag inte har namnet på. Ni var så goa allihop. Tack!!
25/6 opererades jag akut för gallsten. Vilka underbara människor jag fick träffa, allt ifrån akuten, röntgen, kir avd 1, narkosteamet och kir avd 2! Blev sedd och lyssnade på! Tack snälla för hjälpen, ni underbara människor!
Jag säger bara wooooaaaav vilket sjukhus, fantastiska läkare sjuksköterskor ja allt är fantastiskt
Bra skyltat, trevlig personal överlag. Städat och alltid bra tillgänglighet att få hjälp i receptionen, iaf dagtid.
Suveränt duktiga och omtänksama mot patienter
Ögonoperation med underbar läkare med personal
Comment on this business

to add Västerviks Sjukhus map to your website;