facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Västra Götalands Bygg och Tak AB

Västra Götalands Bygg och Tak AB

About

Vi kan tak! Stor erfarenhet, snabbt och korrekt utförande. Bra priser. Privatpersoner, BRF, fastighetsägare, stora och små projekt - välkomna!

Story

Vårt mål är att vara lättillgängliga och flexibla för att möta kundens behov.Vi har under åren utfört hundratals takrenoveringar, nyproduktion av villor samt renoverat och byggt till befintliga fastigheter.
Västra Götalands Bygg och Tak arbetar med reparationer av byggnader och ekgolv försäljnings-och instalattion även i konstruktion. Våra kunder är privatpersoner, Förening och hyresvärd. Merparten av tiden vi arbetar på tak. Ändra och reparera tak, regn system, takfönster, barriärer snö och vind skivor, isolera vinden. Vi ändrar fasad, fönster och dörrar. VGBT är ett speciellt företag, eftersom vi alltid har tid för dig. Vi kan ge dig råd utan några avgifter. Efter våra rekommendationer för ditt projekt kommer vi att fylla i den så fort som möjligt, så att du inte skulle behöva ta itu med inconviences. Vi vill att din upplevelse med vårt företag att vara stressfri och trevlig. Vi är ett företag som kommer att få jobbet gjort för dig, men vi kommer inte glömma dig. Vi är angelägna om att höra från dig igen och ta hand om din egendom när det behövs. Om något extremt har hänt med din bostad under semestern eller på en semester långt bort, kommer vi alltid hitta en lösning. Vårt företag vision är att arbeta i VG området, vilket också ses i vårt namn. För närvarande arbetar vi främst i Göteborg och det omgivande området. Vår service, garanti och kvalitet är anledningen till varför du ska välja oss.

Address: Floda Stationsväg 3, 438 30 Floda, Västra Götalands Län, Sweden
Phone: 0702672555
City: Floda
Zip Code: 438 30



related searches: Västra Götalands Tak, Västra Götalands Tak omdöme, Västra Götalands Tak Flashback, Västra Götalands Tak Jönköping, Solceller tak Västra götaland, Takläggare Västra Götaland, Viktor Bulle, Kompletta Tak alla bolag
Similar places near
NHP Bygg & Fastigheter NHP Bygg & Fastigheter 2 km Lokal byggfirma med 19 års erfarenhet i branschen. Vi genomför renoveringar och nybyg...
Reviews
Seriöst företag med kompetens och professionellt bemötande. Takläggarna Taras team var trevliga, gjorde ett snyggt jobb och höll städat och snyggt under hela byggnationen. Vi är supernöjda med resultatet.
Helnöjd! Vi la om tak och garagetak. Mycket proffsigt jobb utfört av VGBT, ”Barada team” från Ukraina. Engelska fungerade bra.
Gjorde ett bra jobb. Trevliga, lätta att kommunicera med även om inte alla pratar svenska. Dom jobbar dessutom för en god sak skull.
Helnöjd. Goa grabbar som jobbade effektivt. Kliniskt rent på tomten när dom lämnat
Översatt av Google Jag jobbar här : Original I work this :
Comment on this business

to add Västra Götalands Bygg och Tak AB map to your website;