facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Västra Värmlands Friskvård

About

MASSAGE -Klassisk Taktil Bindväv och Energi
Bicom Bioresonans
Kroppsbalansering GGI Kinesiologi

Ring 0730-332425 för tidbeställning

Story

Västra Värmlands Friskvård är ett enmansföretag som startade för tretton år sedan i Östra Hungvik. Nu finns praktiken i ett av höghusen på Parkgatan 20 inne i #Arvika.

Jag som arbetar i företaget brinner för friskvård och hälsa sett ur ett helhetsperspektiv och tycker att jag har världens roligaste och mest spännande jobb!

Jag arbetar främst med både förebyggande och rehabiliterande massage för den som har onda och spända muskler, lider av stress och även har andra problem i kroppen.

Dessutom bidrar jag också med annan kunskap som kan stärka och balansera kroppen som t ex tips om stretching, kost och andra avslappningsmetoder.

I # klassisk massage masseras musklerna med olja. Detta leder till avslappning i musklerna, bättre blodcirkulation och smärtlindring och med den ökade produktionen av vårt lugn- och rohormon ökar välmåendet.

#Taktil massage görs med strykningar på huden som förstärker vår kroppsuppfattning och lugnar nervsystemet. En mjukare och mycket behaglig och avslappnande metod.

#Bindvävsmassage görs med specifika drag i huden. Den görs utan olja och är välgörande bl a på nervsystem och lymfsystem och påverkar därigenom vår vätskebalans så att vi kan bli av med överflödig vätska i kroppen. Är en mer djupgående metod.

#Energimassage görs i en speciell stol med kläderna på. Med specifika massagegrepp och tryck på akupunkturpunkter balanseras energin i kroppen. Är först avslappnande och sedan uppiggande. Ger en härlig energikick!

#Kroppsbalansering och GGI #Kinesiologi. Genom muskeltester får man fram obalanser i kroppens olika system som sedan balanseras genom olika metoder. Det kan vara specifik massage, akupressur osv.

Företaget har även börjat behandla med #Bicom bioresonans. Med hjälp av inmatade frekvenser från ämnen läser man av om det blir en reaktion. Därefter används samma frekvens för att skapa terapeutiska frekvensmönster med vilka man behandlar.

Även här går helhetstänkandet som en röd tråd genom behandlingarna. Viktigt är att stärka kroppen i sin helhet genom att ge goda råd och stöd åt reningsfunktioner och andra delar i kroppen samtidigt som man minskar stress, både fysisk och psykisk. Metoden har sin grund i Västerländsk teknik, Kinesisk medicin med sin meridianlära och energibanor och är utvecklad i Tyskland.

Syftet och visionen med all behandling som ges är att skapa ett lugn i kroppen, skapa balans och ett större välmående - så att kroppen får en chans att läka sig själv.

Address: Parkgatan 20, 671 40 Arvika
Phone: 0730-33 24 25
City: Arvika
Zip Code: 671 40


Opening Hours

Monday: 08:00 - 19:00
Tuesday: 08:00 - 19:00
Wednesday: 08:00 - 19:00
Thursday: 08:00 - 19:00
Friday: 08:00 - 18:00
Saturday: 10:00 - 14:00

Similar places near
PRANA - holistisk hälsa i Arvika PRANA - holistisk hälsa i Arvika 143 meter En oas av stillhet, återhämtning och energipåfyllning i centrala Arvika. Kroppsterapi...
Leva i Ljuset Massage&Reiki &Meditation&Hälsoprodukter i  Arvika, Värmland Leva i Ljuset Massage&Reiki &Meditation&Häls... 1 km Massage, Svensk Klassisk,Taktil och Energi, Reiki Healing samt utbildning till Reiki ...
Flow Massage & Hälsa Flow Massage & Hälsa 2 km Medicinsk massageterapeut, Certifierad Massör & Energimassör. Solbergagatan 5 ligger ...
Lönnbackens Akupressur & Tui Na Lönnbackens Akupressur & Tui Na 4 km Medicinskt förebyggande och rehabiliterande behandlingar och massage Mellbyn Lönnback...
Comment on this business

to add Västra Värmlands Friskvård map to your website;