facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Västtrafik

Västtrafik

About

Välkommen till Västtrafik! Vi är online måndag - fredag 07:00 - 18:00, lördag - söndag 09:00 - 16:00. Vår kundservice nås på 0771-41 43 00.

Story

Västtrafiks Facebooksida är en mötesplats för oss och våra resenärer. Vi som arbetar med sidan och besvarar inlägg arbetar på kommunikationsavdelningen och på kundservice.

På Västtrafiks Facebooksida är du välkommen med frågor, synpunkter och tips på förbättringar rörande vår verksamhet. Vi eftersträvar att hålla en konstruktiv dialog med resenärer och andra besökare – era synpunkter är värdefulla för oss.

Plockar Västtrafik bort kommentarer?
Kommentarer eller innehåll som exempelvis innebär personangrepp, hot eller uppmaning till brott tas bort och personer som skriver sådant innehåll kan bli blockerade och rapporteras till Facebook eller polisanmäls. Vi kan också behöva ta bort inlägg som innehåller personuppgifter eller uppgifter som omfattas av sekretess.

I de fall någon använder sig av ett språkbruk som kan verka stötande för andra eller gör mycket frekventa återkommande inlägg kan även dessa inlägg komma att döljas. Inlägg och kommentarer som upplevs som kränkande eller hotfulla mot våra resenärer, vår personal eller vår verksamhet anmäls och/eller plockas bort.

Tider och priser
När det gäller frågor som rör tider och priser för en resa så kan du hitta svaren i vår reseplanerare. Den finns på http://www.vasttrafik.se och kan laddas ner som applikation i mobilen och till datorn. Du kan också få personlig service från vår kundservice. Du når vår kundservice på telefon 0771-41 43 00.

Trafikstörningar
Information om trafikförändringar hittar du på http://www.vasttrafik.se/reseinformation/trafikforandringar/


Välkommen till Västtrafik på Facebook!



"Västtrafik AB huvudkontor Regionens hus Skövde. Kontorslokaler."
Address: 541 23 Skövde
Phone: 0771-41 43 00
City: Skövde
Zip Code: 541 23


Similar places near
LG Flytt & Städ AB LG Flytt & Städ AB 2 km Söker ni en helhetslösning på Er Flytt samt Städ? Då har ni kommit helt rätt! Vi fix...
XR Logistik XR Logistik 10 km Ett välskött företag.
Västtågen Västtågen 54 km
Reviews
Allmänt otrevlig personal, några är faktiskt helt okej men majoriteten är mest otrevliga och aggressiva. Väntar oftast inte på folk som springer för sitt liv för att hinna med bussen. Väldigt otrevlig ton på de flesta, tycker att de borde sköta sitt jobb lite snyggare.
Efter ett par olika erfarenheter av företagets upphandlade sjukresor, kan betyget bara bli en etta. Första resan bokades från SKAS Skövde, till hemmet i centrala Staden. Tydliga instruktioner vid bokningstillfället, om att ett snabbt besök på sjukhusapoteket också skulle hinnas med. När chauffören anländer, framgår snabbt att tiden tydligen är ytterst knapp. Något apoteksbesök blir det alltså inte, trots att det ligger på vägen ut, & att inga köer syntes vid tillfället. Det man kan uppfatta av chaufförens mumlande är att han får 5000:- i "straff-avdrag", om någon resa blir mer än tio minuter försenad. Vad??? Vid 2:a tillfället bokades resa till vårdcentral, efter sedvanlig språkförbistring. Eter utsatt upphämtningstid, ringer chauffören & meddelar att han ej kan köra fram till dörren, pga "för mycket snö". Visst, det hade kommit 10-15cm under natten, men man kunde se småbilar med skottkärrehjul tuffa omkring utan problem. Ett samtal från Västtrafik bekräftar att ingen bil kommer. Inga förslag på hur jag skall lösa situationen, inga ursäkter, och upplevelsen av totalt ointresse från deras sida. Nej, det här duger verkligen inte! Nästa gång löser jag sjukresefrågan på annat sätt. Bokar man någonting via telefon, är ju förutsättningen att man förstår vad som sägs. Stackars äldre människor, som skall försöka höra vad motparten säger. I åtminstone ena fallet, var företaget Willbo Taxi. Aldrig mer!
Ett skämt. Oklara riktlinjer, när de tycker att man gjort något fel så blir de nästintill aggressiva, andra i vagnen reagerade på hur personalen agerade. Appens tider stämmer inte
Har inte koll på resande med anslutning till andra än SJ. Missade anslutning för MTR på grund av dålig kommunikation av tågvärd på Västtrafik. Bättring.
Ok. Jag är inte nöjd med Västtrafik. Enligt mig tynger det dåliga ned det bra. Bra: • kunnig och trevlig personal • bra onlinesystem och stöd • informativt • kommunikationen inom städer osv är bra Dåligt: • frekventa förseningar och/eller inställda tåg på bilden var två tåg mot Göteborg inställda på raken och inom loppet av 5 min... Jag vet inte hur väl personalen mår osv, men jag har läst att de flesta är nöjda. Tågen, både de nya och de gamla, är helt ok. Föredrar de riktigt gamla tågen dock. Priset tycker jag är högt, men nog egentligen rimligt. Jag har förstått det som att anledningen till alla problem beror på att infrastrukturen hanteras av många olika företag..
Hej skulle ,9/12 åkte fredag från källby till Göteborg vänta 45min kom inget tåg, ringde västtrafik som upplyste att en ersättning kommer vi tog ett senare tåg men vi kom fram1timme sent,dålig uppdatering från västtrafik, och när kommer nya tidtabeller ut? Alla har inte tillgång till internet????? Mvh Lisbeth
Börjar få lite dyra priser. Håller tiderna ibland. Det funkar bra för det mesta.
Varför är det så kallt och dragigt på bussarna mellan Skövde och Karlsborg?
Det är bra men ibland så är bussarna sena men tågen är bra.
varför kopplar ni bort teerfonsamtalen och varför måste man vänta så länge
Comment on this business

to add Västtrafik map to your website;